Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KYÖD Başkan Adayı Uğur Saral: Yolumuzu Atatürk aydınlatacak

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği’nin (KYÖD) seçimlerinde başkanlığa aday olan Uğur Saral ve yönetim kurulundaki isimler, hedeflerini Bağımsız Kocaeli’ye anlattı.

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği’nin

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği’nin (KYÖD) 12 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olan genel kurulu öncesinde Başkan Adayı Uğur Saral, ziyaretlerine devam ediyor. Bağımsız Kocaeli’de Uğur Enç ve Sebahattin Aydın’ın misafiri olan Uğur Saral, Yağmur Soysal ve Hülya Güreli Yolcubal hedeflerini anlattı.

“ATATÜRK YOLUMUZU AYDINLATACAK”

Saral, “Bizler, bu kentten, önceki dönem başkan ve yöneticilerimizden aldığımız güçle, KYÖD’ün bu önemli misyonuna sahip çıkmak istiyoruz. Dün nasılsa bugün de ülkemizin cumhuriyet ilkelerine sahip çıkarak muasır medeniyetler çizgisine ulaşacağını, her anlamda üreten bir toplum olacağını düşünüyoruz. Bu anlamda her çalışmamızda yolumuzu Atatürk aydınlatacak” şeklinde konuştu.

BURS VERİLEN ÖĞRENCİ SAYISI ARTTIRILACAK

“Başta burs ile öğrencilerin eğitiminin önündeki engelleri kaldırmak KYÖD’ün önceliklerinden biridir. Bizler de burs verdiğimiz öğrenci sayısını artırarak KYÖD’ün tarihsel sorumluluğunu yerine getirmek istiyoruz” diyen Saral, “Vakfımız, çağdaş demokratik bir toplum oluşturulmasına katkıda bulunmak için özellikle eğitim, sağlık kültür alanlarında faaliyetlerde bulunmaktır. Bizler de KYÖD olarak vakfımızla omuz omuza çalışarak onların bilgi ve birikimlerinden yararlanacak, KYÖD misyonuna uygun olarak çalışmalar yapmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

“KYÖD’E YAKIŞAN PROJELER”

Saral, hedeflerini şöyle anlattı: “Derneğimizin çıtasını daha da yukarılara taşımak, hafızamızı diri tutarak KYÖD’ün 75 yıllık birikimlerinden güç alarak daha çok yüksek öğrenimli gençlere ulaşmak ve derneğimize taze kanlar kazandırmak için, kentimizin sorunlarına çözüm getiren ve KYÖD’e yakışan projelere imza atabilmek için, çok daha fazla öğrenciye burs verebilmek için, Cumhuriyete sadık gençleri KYÖD’ün güvenilir çatısı altında bir araya getirmek için, KYÖD’e emeği olan tüm büyüklerimizle birlikte daha sık bir araya gelmek ve KYÖD’ü bu kentin kalbi yapmak için, gençliğimin heyecanı ve enerjisiyle, 12 Haziran 2022 Pazar günü yapılacak genel kurulda KYÖD’ün yeni dönem başkanlığına aday olduğumu KYÖD üyelerine ve kamuoyunun bilgisine sunarım.”

KYOD Baskan Adayi Ugur Saral Yolumuzu Ataturk aydinlatacak 1