Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KYÖD Başkanı Uğur Saral: Kocaeli’nin 12 ilçesinde de KYÖD’lülerin olmasını arzu ediyoruz

Göreve gelmesinden kısa bir süre sonra gazetecilerle bir araya gelen KYÖD Başkanı Uğur Saral, “KYÖD’Ün üye sayısının artmasını, KYÖD’ün büyümesini, Kocaeli’nin 12 ilçesinde de KYÖD’lülerin olmasını arzu ediyoruz” dedi.

Göreve gelmesinden kısa bir

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) Başkanı Uğur Saral, göreve geldikten kısa bir süre sonra gazetecilerle KYÖD binasında bir araya geldi. Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Uğur Saral şu ifadelere yer verdi; “Bizler, KYÖD’lüler, KYÖD’ü yalnızca bir sivil toplum örgütü olarak görmeyip, bu derneği Kocaeli’yi kentsel ve düşünsel anlamda ilerleten, sorunlarına çözüm üreten, katılımcı anlayışla fikirler sunan büyük bir yapı olarak görüyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri de KYÖD’ün bu yanının güçlenmesi için çalışmalar yapıyoruz. Kısa sürede attığımız adımları da çok önemli buluyorum.

WhatsApp Image 2022 09 15 at 23.28.21“DERGİMİZ KAMUOYUNDAN BÜYÜK ÖVGÜ ALDI”

Öncelikli olarak geçmiş dönemde içeriği hazırlanan dergi ile ilgili çok yoğun çalışmalar yaptık. Reklam süreçlerini yönettik ve dergiyi çıkarttık. Bu dergiyi de üyelerimize, kent protokolüne, gazetecilere sunduk. Covid-10 pandemisinin ana tema olarak sunulduğu dergimiz kamuoyundan büyük övgü aldı, içerik çok beğenildi. Emek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

“12 İLÇEDE DE KYÖD’LÜLERİN OLMASINI ARZU EDİYORUZ”

Üye çalışmalarını çok önemsiyoruz. KYÖD’Ün üye sayısının artmasını, KYÖD’ün büyümesini, Kocaeli’nin 12 ilçesinde de KYÖD’lülerin olmasını arzu ediyoruz. Bunun için çok kapsamlı ziyaretler yaptık. Kısa sürede 30’un üzerinde üye yaptık. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Sezon açılışımızda yeni üyelerimize rozetlerini takacağız. Hepsine hoş geldin demek istiyorum.

“BURS SAYISINI 104’E ÇIKARDIK”

Genel kurul sürecinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 75 öğrenciye burs sözü verdik. Çünkü burs, KYÖD’ün asli sorumluluklarından biriydi ve biz de çok önemsiyorduk. Bu çerçevede Kocaeli’de okuyan, Kocaeli’den başka şehre gidip üniversite okuyan, şehit ve gazi çocukları için vereceğimiz burs sayını 104’e çıkardık. Burs miktarımız aylık 500 lira. Mayıs ayında, Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde 2 burs vereceğiz.

“KYÖD BURADA BENİM YANIMDA OLDU DEMESİNİ ÇOK ARZU EDİYORUZ”

Bizler KYÖD’lüler ile KYÖD arasında aidiyeti güçlendirmek istiyoruz. Bunun için çok çeşitli kurumlarla protokoller imzalıyoruz. Bir KYÖD’lünün o kurumlardan indirim aldığında, “KYÖD burada benim yanımda oldu’ demesini çok arzu ediyoruz. Bu durumun da aidiyeti güçlendireceğine inanıyoruz. Kısa sürede protokol imzaladığımız kurumların sayısı artacak. Bunları sosyal medyadan duyuruyoruz.

“AMAÇ FİLM SEYRETMEK DEĞİL”

KYÖD paylaşmayı ve birlikte üretmeyi önceleyen bir kurumdur. Bu kapsamda sinema geceleri düzenledik. Filmlerin telif haklarını aldık ve üyelerimize izlettirdik. Burada öncelikli amaç kuşkusuz ki film seyretmek değil. Öncelikli amaç bir araya gelmek, birlikte bir şeyler üretmek, bazen sohbet etmek, yeni fikirler çıkarmak. Bu anlamda bu tip organizasyonların artacağını ifade etmek istiyorum.”