Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Lastik-İş Sendikası Kocaeli Şubesi binası açıldı

Lastik-İş Sendikası Kocaeli Şube binası yenilendi. Binanın açılış töreni bugün Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı siyasetçilerini de bir araya getirdi.

Lastik-İş Sendikası Kocaeli Şube

Lastik-İş Sendikası Kocaeli Şubesi binası, deprem sonrası zarar görmüştü. Bina yeniden yapıldı. İzmit Cedit Mahallesi Sıra Kavaklar Caddesi’nde bulunan Kocaeli Şube binası için bugün açılış töreni gerçekleştirildi.

SİYASETİ BULUŞTURDU

Açılışa; Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Alaaddin Sarı ve yönetiminin yanı sıra; AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz gibi isimler de katıldı.

 5 KATLI BİNA

Çok amaçlı kullanım alanlarının bulunduğu Lastik-İş Sendikası Kocaeli Şube binası 5 kattan oluşuyor. Binanın üst katı şube hizmet binası olarak kullanılacak. İki katı da işçilerin çocukları için etüt merkezi olarak kullanılacak. Diğer iki katta da idari alan ve toplantı salonu olarak kullanılacak.

Lastik Is Sendikasi Kocaeli Subesi binasi acildi