Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Leyla Hanım filmine Akşener mi Kılıçdaroğlu mu gelecek?

11 Şubat’ta galası yapılacak Leyla Hanım filminin galasına İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet hem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hem de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i davet etti.

11 Şubat’ta galası yapılacak

Türkiye’nin tek dereceli seçim sistemiyle seçilen ve ilk kadın belediye başkanı unvanına sahip Leyla Atakan’ın hayatını konu alan ‘Leyla Hanım’ filminin galası, 11 Şubat Cumartesi günü Kocaeli Kongre Merkezi’nde yapılacak.

KILIÇDAROĞLU’NU DAVET ETTİ

Gala öncesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla açılışı yapılan Leyla Atakan Şehir Kütüphanesi’nde İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Kılıçdaroğlu’nu galaya davet etmiş ve şu ifadeleri kullanmıştı, “Leyla Atakan için çok kıymetli bir eser bırakmak üzere bir film gerçekleştirdik. 11 Şubat’ta galamız var, arabada defalarca söyledim, galaya sizi tekrar davet ediyorum. Bu kent sizi seviyor, ağırlamaktan her zaman gurur duyuyor.” Kılıçaroğlu konuşma sırasında net bir cevap vermezken sadece gülümsemesi dikkat çekti.

AKŞENERİ DE DAVET ETTİ

Hürriyet bu kez İzmit Belediyesi İYİ Partili Başkan Yardımcısı Yaşar Kardaş ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yanına gitti. Hürriyet, Akşener’e davetiye vermesinin ardından “Leyla Hanım filmimizin 11 Şubat’ta Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştireceğimiz gala programına İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener i davet ettik” ifadelerini kullandı. Söz konusu galaya hangi genel başkanın geleceği merak ediliyor.

Hurriyet aksener