Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Lütfü Türkkan’dan rezil paylaşım!

Takipçileriyle her gün düzenli olarak fotoğraf ve videolar paylaşan Lütfü Türkkan dün de kendince komik bulduğu bir videoyu paylaştı. Video pantolonu düşen bir kadının iç çamaşırıyla kaldığı görüldü.

Takipçileriyle her gün düzenli

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan sosyal medya hesabı İnstagram’ı aktif olarak kullanmasıyla biliniyor. Bu hesabı siyaset dışı kullandığını, kişisel hesabı olduğunu defalarca ifade eden Türkkan İnstagram hesabı üzerinden her gün çeşitli komik videolar paylaşıyor. Takipçileriyle her gün düzenli olarak fotoğraf ve videolar paylaşan Türkkan dün de kendince komik bulduğu bir videoyu paylaştı. Video görenlerin tepkisine yol açtı.

KADIN KÜLOTLA KALDI

Bir düğünde halay çeken bir grup insanın bulunduğu videoda İslam inancına göre kapalı olan bir kadın da yer alıyor. Söz konusu halay videosunda kapalı kadının altındaki pantolon düşüyor ve kadının külodu görülüyor. Kadının uzun külotlu halinin de yer aldığı videoda halay çeken herkesin yüzünün açıkça görülmesi ve müstehcen külot görüntülerinin aleni bir şekilde ortada olması, bir kadının iç çamaşırıyla kalmasının ‘komik’ bulunarak videonun paylaşılması nedeniyle Lütfü Türkkan’ın takipçileri şok yaşadı.

Lütfü Türkkan’ın bu rezil video paylaşımını neden yaptığı, bir kadının iç çamaşırlarıyla kalmasının neresinin paylaşılmaya değer bulunduğu merak ediliyor.