Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Madem bu kadar hevesliydiniz, neden Büyükşehir’e aday olmadınız?

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yönelik açıklamada bulundu. Yapmış olduğu açıklamada Dokuzlar, “Madem bu kadar hevesliydiniz, neden Büyükşehir’e aday olmadınız?” dedi.

AK Parti İzmit İlçe

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yönelik açıklamada bulundu. Hürriyet’in seçim biter bitmez Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın hakkında yapmış olduğu açıklamaları hayretle takip ettiklerini belirten Dokuzlar şu ifadelere yer verdi: “CHP İzmit Belediye Başkanı ile İlçe Başkanı’nın seçim biter bitmez al gülüm, ver gülüm kısa paslaşmalarla Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımıza saldırı girişimlerini hayretle takip ediyoruz. Yahu siz değil miydiniz daha dün meclis üyesi listesi yüzünden az daha istifa noktasına gelen?

“KOLTUK TATLI MI GELDİ?”

Siz değil miydiniz ön seçimde birbirinize giren? Ne değişti? Yoksa koltuk tatlı mı geldi? Kocaman duvarlara bile yazdığı, tek hizmeti bedava tuvalet olan Fatma Hanım’ın İzmit’e büyük projeler yapma vizyonunda olmadığını biz de biliyoruz, İzmit’te büyük projeler olmadığını söylemeniz dahi bizim ‘Eser Belediyeciliğimizin’ bir itirafıdır.

“NEDEN ADAY OLMADINIZ?”

Öte yandan madem bu kadar Büyükşehir heveslisiydiniz, neden aday olmadınız? Neden partinizde yıllarca sizinle yol yürüyenleri kandırıp, aday adayı yaptıktan sonra yine İzmit’e döndünüz? Kusura bakmayın, bu seçimin Kocaeli’de kazananı AK Parti’dir. Milletimizin desteğiyle yola devam.”