Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mağdur çiftçiler için Hürriyet’ten destek istediler

İzmit Belediye Meclisi’nde önerge veren MHP’li İlker Kazan ve Engin Duymaz, seraları hasar gören İzmit çiftçileri için Fatma Kaplan Hürriyet’ten destek istedi.

İzmit Belediye Meclisi’nde önerge

İzmit Belediye Meclisi bugün İzmit Belediye Meclis Salonu’nda İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet başkanlığında gerçekleştiriliyor.  İzmit Belediye Meclis Üyesi İlker Kazan, Hacıoğlu, Eseler, Durhasan ve Bayraktar mahallelerindeki sera üreticilerinin sorunlarını meclise taşıdı.

AĞIR HASAR VAR

Kazan şunları söyledi: “İzmit Belediyemizin  Hacıoğlu, Eseler, Durhasan ve Bayraktar mahallelerindeki sera üreticileri Bölgemize yağan yoğun kar yağışından dolayı seraları hasar görmüştür. Öncelikle kendilerine geçmiş olsun diyoruz. Mahallelerde yapmış olduğumuz ziyaretlerde durumun ağırlığı tarafımızca görülmüş ve notlar alınmıştır.

CUMHUR İTTİFAKI YÜZDE 50 HİBELİ DESTEK VERECEK

Cumhur İttifakının Büyükşehir Belediyesi olarak seralarını yeniden yapmak isteyen çiftçilerimize yüzde 50 hibeli destek vereceğiz. Sadece naylonunu değiştirmek isteyenlere ise naylonu hibe edeceğiz şeklinde desteğini açıklamıştır.

İzmit Belediyesi olarak da adı geçen mahallelerimizdeki sera üreticilerimizin yaralarını kapatmak adına kalan yaranın da tarafımızdan kapatılması için ilgi komisyonlara havalesini ve vatandaşlarımıza gerekli maddi yardımların belediyemizce yapılmasını talep ediyoruz.”

PARA YARDIMI YAPILACAK

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Ekiplerimiz hemen ertesi gün çalışmalar yaptı. Biz de gücümüz nispetinde bütçe hazırladık. Bu komisyonluk bir konu değil. Nakdi destek vermeye hazırlanıyoruz. Bu hafta ödemeleri yapacağız” dedi.

IZMIT BELEDIYESI MHP grubu