Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mahalle sakinleri belediyede işe giremedikleri için tepki gösterdi!

Kuruçeşmeliler Derneği üyeleri İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e tepki gösterdi. Dernek üyelerinden yapılan açıklamada, “belediyeye belirli mahallelerden onlarca insan işe girerken Kuruçeşme’yi yok saymak hangi vicdana sığar. Fatma hanım 2 yıl önce verdiği sözleri ne çabuk unutmuştur” ifadeleri kullanıldı.

Kuruçeşmeliler Derneği üyeleri İzmit

İzmit Kuruçeşme Mahallesi’nde kurulu olan Kuruçeşmeliler Derneği bugün bir araya gelerek İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e tepki gösterdi. Tepkinin sebebi yine belediyede işe girilememesiydi. Başka mahallelerden kimselerin işe girdiğini ancak Kuruçeşme’nin yok sayıldığını ifade eden onlarca dernek üyesi, dernek binasına dev bir pankart asarak “Verdiğin sözleri ne çabuk unuttun başkan” dedi.

2 YIL ÖNCE VERDİĞİ SÖZLER…

Dernek adına yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Temsiliyet noktasında hiç bu kadar zayıf kalmayan mahallemiz bu dönem karşısında muhatap alacak kimseyi bulamamaktadır. Şimdi Kuruçeşme mahalle sakinleri olarak soruyoruz, belediyeye belirli mahallelerden onlarca insan işe girerken Kuruçeşme’yi yok saymak hangi vicdana sığar. Fatma hanım 2 yıl önce verdiği sözleri ne çabuk unutmuştur.

HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ DAVRANAMAZSINIZ

Verdiği sözleri hatırlamayanlara bu mahalle halkı yeri ve zamanı geldiğinde hatırlatmasını bilir. Mahallede hiçbir geçerliliği olmayan insanlarla problemleri aşamazsınız. Bu mahalle kimsenin tekelinde değildir. Bunun aksini iddia eden kim varsa buyursun Kuruçeşme meydanına bekliyoruz. Hiçbir şey olmamış gibi davranamazsınız. Bu şekilde davranmaya devam ettiğiniz sürece, demokratik çerçevede bu protestoların devamı da gelecektir. Çözüm arayanlar için çözümün adresi seçim zamanı söz verdiklerinizdir.”

kurucesmeliler dernegi