Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Makam aracı almak yerine hizmet aracı aldık

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, toplu açılış programında, “Makam aracı almak yerine hizmet aracı aldık” dedi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, son bir yılda gerçekleştirdiği projelerin açılış programında konuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener’in katıldığı programda Hürriyet şunları söyledi: “Genel başkanlarımızı ağırlıyor olmak büyük onur ve şeref. Huzurlarınızda kendilerine çok teşekkür ediyorum. Onların katılımı bizi onurlandırdı. Katılımları İzmit’in etkisini bir kez daha ortaya koydu. İzmitliler düşüncelerinize değer verilen bir kentte yaşamayı hak ediyor. Ben yaptım oldu mantığıyla değil, halkımızın istekleri doğrultusunda çalışıyoruz.

MAKAM ARACI YERİNE

Göreve geldiğimizde ilk yapacağımızın israf musluklarını kapatmamız gerekiyordu. Benzin harcamalarını kendi cebinden harcayan bir başkan olarak makam aracı almak yerine hizmet aracı aldık. Aylık yaklaşık 1 milyon tasarruf hamlesini başlattık. 75 aracımız ve projelerimiz bizden sonraki nesillere armağan olsun.

25 BİN KİTAPLIK KÜTÜPHANE

Millet İttifakı’nın tek derdinin millet olduğunu ifade ediyoruz. Gençlerin Fatma ablasıyım. Etüt merkezi istediler, 25 bin kitaplık bir kütüphane yaptık. Dedik ki sosyal desteklerimizi arttıracağız. Durumu olamayan vatandaşlarımız için Gıda Bankası ve Dost Eller projesini hayata geçirdik. Sosyal tesisimiz yoktu. Özel şirketten aldık sıfırdan inşa ettik. Bir sosyal tesis yaptık.

1 BUÇUK MİLYON MASKE

Kooperatifçiliği yaygınlaştırmak için Çınar Kadın Kooperetifi ve Dikim Evi’ni yaptık. Maske dağıtılamayan zamanda 1 buçuk milyon maske dağıttık. 7 kadın vardı 30 kadınımız ev bütçesine katkı sunuyor. Karadeniz sahillerinde Sarısu Gençlik Kampı’nı açtık. Emine Bulut ve Şehit Ömer Can Açıkgöz Parkı’nı açtık.

PANDEMİ VE KAYNAK YETERSİZLİĞİNE RAĞMEN

Göreve geldiğimizde boş arazileri tarıma açtık. Organik üretime geçtik. Lavanta bahçeleri açtık. Yaşam bahçeleri kurduk. Güçlü seralar oluşturduk. Dışa bağımlılığımızı azaltacağız. Bir cami sözümüz vardı. Onun da temelini atıp inşaatını bitireceğiz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Bunlar pandemi ve kaynak yetersizliğine rağmen başardık.

Mutluluk aramakla bulunmaz. Mutluluğu inşa edeceğiz.”