Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Makam aracıyla saltanat!

Kocaeli’de kamu israfı konusunda

UgYur ENCY 6Kocaeli’de kamu israfı konusunda her gün yeni bir skandalla karşı karşıya kalıyoruz. Skandalların odağında ise genellikle Gebze var. İlçe Sağlık Müdürü Şakir Saldırıcı, Gebze Belediyesi tarafından aşı hizmetlerinde kullanılmak üzere kuruma tahsis edilen ve yakıtı dahi belediye tarafından ödenen aracı kendisine makam aracı olarak ayarlamış, her gün Beykoz’daki evine gidip geliyordu. Söz konusu skandal Sözcü Gazetesi’nde yer aldıktan sonra Saldırıcı görevinden alındı yerine İlhan Kadıoğlu atandı.

MAKAM ARACI ŞEHİR DIŞINA ÇIKAMIYOR
Gebze’den benzer bir skandal haberi daha geldi. İddialara göre İŞKUR Gebze Müdürü Nurullah Karataş da makam aracı sevdasından vazgeçmeyen isimlerden oldu. Sakarya’daki evinden her gün Gebze’deki makamına giden Karataş bu iş için ilginç bir yöntem buldu. Makam aracının şehir dışına çıkması için bürokratik yazışmaları aşması gereken Karataş bu yazışmaları yapmak yerine aracıyla Sakarya sınırına kadar gitmeyi tercih etti.

ÖZDİLEK OTOPARKINDA
Her akşam makam arabasıyla Uzuntarla’da yer alan Özdilek AVM otoparkına giden Karataş burada şahsi aracına biniyor ve birkaç kilometre ileride olan evine geçiyor. Yine her sabah şahsi aracıyla Özdilek AVM otoparkına giden Karataş buradan makam aracını alıyor ve Gebze’ye gidiyor. İşin tartışma yaratan kısmı ise her gün Özdilek AVM’den Gebze’ye personel servisinin bulunması. Kartepe bölgesinde oturan personel buradan kalkan servis aracıyla Gebze’ye gidebiliyor. Ancak Karataş bu aracı kullanmak yerine makam aracına biniyor.
IYSYKUR makam aracY 2 1

IYSYKUR makam aracY 1