Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde yaşanan olayda market ürünlerinin güvenliği konusunda dikkat çeken bir durum yaşandı. 16 Ekim 2024 Çarşamba günü bir vatandaş, bir zincir marketten satın aldığı tahıl cipsi paketinin içinden küçük bir ataç çıktığını fark etti.
YA ÇOCUKLAR YESEYDİ?
Vatandaş, olayın şokunu yaşarken, eğer cipsi çocukların yemesi durumunda boğazlarına kaçabileceği ve ciddi bir tehlike yaratabileceğini söyledi. Olayla ilgili konuşan mağdur, market ve üretici firmanın bu tür olaylara karşı daha dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı.
TÜKETİCİLER ÖNLEM ALMALI!
Bu üzücü durum, market alışverişlerinde dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha gözler önüne sererken, firmaların üretim ve paketleme aşamalarında gerekli özeni göstermelerinin önemini bir kez daha hatırlattı. Tüketici, yetkililerin bu konuda önlem almasını ve benzer olayların tekrarlanmamasını temenni ediyor.