Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MBDAL, 11 bin TL’lik geliri iyilikle buluşturdu

Merkez Bankası Derince Anadolu Lisesi’nin düzenlediği yardım kermesinden elde edilen 11 bin TL’lik gelir iyilikle buluştu.

Merkez Bankası Derince Anadolu

Merkez Bankası Derince Anadolu Lisesi’nin ‘Minik yürekler üşümesin’ temasıyla düzenledikleri kermes 50 ihtiyaç sahibi öğrenciye ulaştı.

İHTİYAÇ SAHİBİ 50 ÖĞRENCİNİN YÜREKLERİNİ ISITTI

Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kulübü önderliğinde okulun öğrenci, öğretmen ve velilerinin yoğun ilgiyle katılım sağladığı yiyecek kermesinden elde edilen yaklaşık 11.000 TL gelirle mont, bot, ayakkabı gibi kışlık malzemeleri temin eden Merkez Bankası Derince Anadolu Lisesi, Derince’de ortaokullarda eğitim gören ihtiyaç sahibi 50 öğrencinin yüreklerini ısıttı.

EMEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ

Yapılan etkinlikle ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşan okul yönetimi ise “Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kulübü önderliğinde okulumuzun tüm öğrencileri stantlar açtılar öğrenci velilerimiz evde birbirinden lezzetli farklı yiyeceklerle katkıda bulundu. yaklaşık 11 bin lira gelir elde edildi ilçemizin  ortaokullarında eğitim gören 50 ihtiyaç sahibi öğrenciye ulaşıldı. Bu etkinlikle birlikte bizler de minik yüreklere dokunup, onlarla aynı duyguları paylaşıp, aynı coşkuyu yaşadık. İyiliğin,  paylaşmanın, yardımlaşmanın, dayanışmanın nasıl bir güç olduğunu  bir panodan veya bir ders kitabından değil bizzat yaparak, yaşayarak, hissederek, gayret göstererek öğrenmiş olduk. MBDAL sevgiyle eğitimin buluştuğu nokta geleceğe atılan en güzel imza… Emek veren katkı sunan herkese teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

MBDAL 11 bin TLlik geliri iyilikle bulusturdu 2 MBDAL 11 bin TLlik geliri iyilikle bulusturdu