Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Ellibeş: İzmit gülümsemiyor

AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İzmit Belediyesi’nde sözleşmeli memurların işten çıkarılmasını eleştirdi ve, “İzmit gülümsemiyor, ağlıyor” dedi

AKP İl Başkanı Mehmet

AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, İzmit Belediyesi’nde sözleşmeli memurların bir bölümünün işten çıkarılmasına tepki gösterdi. İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “İzmit’te huzuru ve kardeşliği bozmaya kimsenin hakkı yok. İzmit Belediyesinde yeni yıl arifesinde yaşanan toplu personel kıyımı hepimizi üzmüştür. İşin en acı tarafı birilerinin ağladığı, 14-15 yıllık işinden olduğu yerde bu akşam kutlama ve eğlence düzenleyecek kadar vicdanların kuruduğunu görmektir. İzmit gülümsemiyor, ağlıyor” dedi.

İZMİT İLÇEDEN AYRI AÇIKLAMA
AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ise şu ifadelere yer verdi: “İzmit Belediyesinde göreve geldiği günden bu yana mobbing ve tehditlerle çalışanların sendikalarını değiştiren, kafasına koyduğunu iftira ve karalamalarla basın ve kamuoyu önünde onurlarıyla oynayarak işten çıkaran Başkan Kaplan, yeni yıla girmemize saatler kala aralarında 13-14 yıllık çalışanların da bulunduğu onlarca kişiyi aynı anda kapının önüne koymuştur.

“GÖZÜNÜ KIRPMADAN”
Artık çok iyi biliyoruz ki, kuzuyu yemeyi kafasına koyan bir kurt gibi, işten atacağı veya yapmayacağı her işe önce bir kılıf uyduranların, bugün bu işten çıkarılanlar hakkında ortaya attığı iddia ve gerekçeler bizce yok hükmündedir. Seçim döneminde ‘çalışanlara dokunmayacağım, alın teri nedir bilirim diyenler’ bugün gözünü kırpmadan kıdemine, yaptığı hizmete bakmadan bir kalemde üzerlerini çizmektedir.

“GÖZYAŞI VE ACI GETİRDİ”
Her yere ‘Gülümse’ pankartı asanlar İzmit’e sadece gözyaşı ve acı getirmiştir. Garibana gelince para bulup yardım yapamayanlar, yılbaşı kutlamaları için kesenin ağzını açmaktan geri kalmamıştır. İzmit’e çam ağacı, milletimizin ocağına incir ağacı dikmiştir. Anlaşılan İzmit, hiçbir dönem görmediği acılara gebedir. Buradan belirtmek isterim ki, işten çıkarılan çalışanların hak arama mücadelesinde sonuna kadar yanlarında olacağımızı saygılarımızla kamuoyunun bilgilerine sunarız.”