Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Ellibeş’ten İsmail Yıldırım açıklaması!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, partisinin kendisini yalnız bıraktığını ifade edenKaramürsel Belediye Başkanı  İsmail Yıldırım’ın sert açıklamaları Bağımsız Kocaeli’de yayınlandıktan hemen sonra, bir basın açıklaması yayınladı.

AK Parti Kocaeli İl

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, partisinin kendisini yalnız bıraktığını ifade edenKaramürsel Belediye Başkanı  İsmail Yıldırım’ın sert açıklamaları Bağımsız Kocaeli’de yayınlandıktan hemen sonra, bir basın açıklaması yayınladı. Yıldırım’ın 2 gün önce canlı yayında yaptığı açıklamalardan söz konusu haber Bağımsız Kocaeli’de yayınlandıktan sonra haberdar Mehmet Ellibeş’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı; “İsmail Yıldırım, çok sevilen, başarılı bir belediye başkanımızdır. Yaşadığı olayın etkisiyle serzenişte bulunmuştur. Ancak ne bizim Belediye Başkanımıza olan sevgimiz, ne de kendisinin partisine olan bağlılığını bu olayın yıkması mümkün değildir.
Bu tür olaylarda bilgi akışında bir daha sıkıntı yaşanmaması hususunda arkadaşlarımızın daha dikkatli olmalarını kendilerine belirttik.
Diğer taraftan, yaşanan olay hepimizi derinden üzmüştür. Belediye Başkanımıza ve kıymetli ailesine yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz.
Emniyet güçlerimize güvenimiz tamdır. Bu olayın biran önce aydınlatılıp, gereğinin yapılacağından şüphe duymuyoruz.”

Ak Partililere ateş püskürdü… İsmail Yıldırım’ın evini bastılar!