Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu çok ‘kaliteli’

Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu birçok kalite belgesi alarak daha güvenli ve kaliteli bir ortam için çalışmalarını sürdürüyor.

Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu

Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu eğitim ve öğretim faaliyetlerini daha güvenli ve kaliteli bir ortamda sürdürebilmek için birçok girişimde bulundu. Okul, MEB İşyeri Sağlığı ve Güveliği birimine kalite temelli OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi (Occupational Health and Safety Management Systems) başvurusu yaptı. Onayın ardından Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi’ne sahip Kocaeli’nin ilk ve tek okulu oldu.

Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu 1AVRUPA KALİTE ETİKETİ ALDI

Okul, İş Sağlığı ve Güvenliği alanında okul, İSO 45001-2018 (International Organization for Standardization) başvurusu yaparak Türkiye genelinde ilk 20 ortaokul ve 136 kurum arasına girmeyi başardı. 2021 yılında gerçekleştirilen eTwinning projeleri kapsamında yapılan başarılı çalışmalar nedeniyle okulun öğretmenlerinden Beyhan Kızılbağ Arslan, Gülsün Arslan ve Yusuf İslam Güneş Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi. Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu Avrupa Kalite Etiketi alarak bir eTwinning okulu oldu.

HEDEF: İSO 9001 BELGESİ ALMAK

Okul yönetimi yaptığı açıklamada kaliteyi hedef haline getirdiklerini belirterek “Hedefimiz İSO 9001 Belgesini almak. Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu olarak tüm paydaşlarımızın mutluluğu sağlığı ve güvenliği bizim için birinci öncelik olmaya devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu 2

Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu