Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Meral Akşener Kocaeli’de!

İYİ Parti Genel Başkanı bir dizi programa katılmak üzere kentimize geldi. İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı üyeleri tarafından otoyol gişelerinde karşılanan Meral Akşener’in ilk durağı İzmit’teki Atatürk Müzesi oldu.

İYİ Parti Genel Başkanı

İYİ Parti Genel Başkanı bir dizi programa katılmak üzere kentimize geldi. İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı ve CHP Kocaeli İl Örgütü üyeleri ile İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet  tarafından otoyol gişelerinde karşılanan Meral Akşener ilk durağı İzmit’teki Atatürk Müzesi oldu. Akşener daha sonra İzmit Belediyesi tarafından açılışı yapılacak Kadın Girişimciler Merkezi’ne (İZGİM) gitti.

MERAL AKSENNER KARSILAMAİZGİM’İN AÇILIŞINA KATILACAK

Kadınların iş hayatında gelişmesine ve büyümesine yardımcı olarak hayata daha güvenle bakmalarını isteyen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in özel önem verdiği İZGİM’de çeşitli ekonomik destekler sunularak kadınlar üretime teşvik edilecek. Meral Akşener açılış programı sonrasında 1 saat dinlenecek daha sonra Cumali Durmuş’un kızının düğünü için Lastik İş Sosyal Tesisleri’ne geçecek.