Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Metro Turizm’de böceklerle yolculuk

Antalya’dan Kocaeli’ye Metro Turizm ile seyahat eden bir vatandaşlar otobüste yer alan böcekleri görünce şoke oldu. O anları kameraya kaydeden vatandaş firmayı bir daha kullanmayacağını söyledi.

Antalya'dan Kocaeli'ye Metro Turizm

Kocaeli‘de hizmet veren öneli firmalardan biri olan Metro Turizm’den önemli bir şikayet geldi. Metro’nun işletmesinde olan bir otobüste çok sayıda böcek olduğu görüldü. Antalya Kocaeli arasında 31 Temmuz’da seyahat eden bir vatandaş o böcekleri kamera ile görüntüledi. Kamera görüntüleri ile birlikte şikayetini internet üzerinden dile getiren vatandaş şoförün de umursamaz tavırlar sergilediğini ve olayla ilgilenmediğini söyledi.

“SEN DE TAKTIĞIN BÖCEĞE…”

Söz konusu şikayette şu ifadeler yer aldı: “Tarih 31.07.2020 Cuma Günü Saat 21.00 Fethiye- İstanbul aracı 48 ** 660 plakalı sefer no: 483419 (Kocaeli- İzmit’e yolculuğum için) Araçta bir sürü böcek var! Yavrularıyla beraber cirit atıyorlar. Her yerdeler ve Fethiye’ den Kocaeli’ye gidiyorum 10-11 saatlik yolda ayaklarımı yere bile koyamadım. Bu nasıl bir hijyen? Şoföre söyledim umurunda bile değil. Üstüne üstlük ‘Sen de taktın böceğe’ diyerek beni azarladı saygısızca. Araçtaki diğer yolculara sordum çoğu gördü. Araç değiştirmeyi talep ettik umursamadılar bile. Neymiş efendim yarın ilaçlatacakmış. Videosunu da çektim. Bir daha da asla bu firma ile yolculuk etmem.”