Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MEYDER’den yılbaşı mesajı var

MEYDER Başkanı Yaşar Kibar yaklaşan yılbaşı kutlamaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yılbaşı kutlamaları için MEYDER esnafının hazırlıklarını tamamladıklarını dile getirirdi. Açıklamasında “Kocaeli’nin bir sanayi şehri olmasının yanında bir eğlence kenti olduğunu da göstereceğiz.” dedi.

MEYDER Başkanı Yaşar Kibar

2019’un Şubat ayından bu yana ülkemizde ve dünyada etkisini gösteren korona virüsten tüm sektörler gibi eğlence sektörü de etkilendi. Geçtiğimiz yıl korona virüs sebebiyle yılbaşı kutlayamadık. Ancak aşının bulunması ve virüsün etkisini yitirmesi ile birlikte bu yıl 2022’yi coşkuyla karşılayabileceğiz.

AŞI VE SOSYAL MESAFE VURGUSU

Merkezî Eğlence Yatırımcıları Derneği (MEYDER) Başkanı Yaşar Kibar yılbaşı kutlamaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kibar, şunları söyledi: ” 2021 yılbaşını tedbirler sebebiyle kutlayamadık. Ancak bu sene 2021’i coşkuyla uğurlayarak yeni yıla merhaba diyeceğiz. Misafirlerimizin güvenle yılbaşı kutlamalarında eğlenebilmeleri için gerekli tüm önlemleri aldık. Bütün çalışanlarımızın korona virüs aşılarını yaptırırken, sosyal mesafe önlenmeline her zamankinden daha çok artırdık.

HEM SANAYİ HEM EĞLENCE KENTİ KOCAELİ

MEYDER esnafı olarak geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan sahte alkol denetimlerinden alnımızın akıyla çok şükür çıktık. Misafirlerimizin sağlığını önemsiyoruz. Diğer yandan Yılbaşı kutlamalarında Kocaeli Emniyeti’nin sokağımızdaki varlığı ile güvenle geçmesi için elimizden gelen çabayı göstererek Kocaeli’nin bir sanayi şehri olmasının yanında bir eğlence kenti olduğunu da göstereceğiz. MEYDER olarak yeni yılın dünyaya, ülkemize ve kentimize sağlık ve huzur getirmesini diliyoruz” ifadelerini kullandı.