Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mezarlık kapısına kilit vuruldu!

Körfez Belediyesi, Körfez İlimtepe Mahallesi Asri Mezarlık’ta hayvanların mezarlığı tahrip etmemesi için kapıların kilitli kalma uygulamasını sürdürüyor.

Körfez Belediyesi, Körfez İlimtepe

SEBO min 10Körfez İlimtepe Mahallesi Asri Mezarlık‘ta ilginç bir uygulama devam ediyor. Mezarlığın büyük girişlerine kilit vuruldu. Körfez Belediyesi tarafından kilitlenen kapılar uzun zamandır açılmıyor. Bu kapıların kilitlenme nedeni için ise hayvanların girişinin engellenmesi olduğu ifade edildi. Geçtiğimiz yıl temmuz ayında mezarlığa inekler girmiş, bazı mezarların tahrip edildiği söylenmişti.

HAYVANLAR ZARAR VERMESİN DİYE

Başıboş hayvanlar mezarlıkları tahrip etmiş vatandaşlar bunun önüne geçilmesini talep etmişti. Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İlimtepe bölgesinde başıboş hayvanların mezarlık alanına girmemesi ve zarar vermemesi için alanı tel çitle çevirdi. Büyük kapı girişleri de kilitlendi. Şimdi bazı vatandaşlar bu kilitlerin kaldırılmasını istiyor ancak belediye hayvanların mezarları tahrip etmemesi için bu uygulamayı sürdürmekte kararlı. Sebahattin AYDIN1 5

2 5

korfez mezarlik