Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mezarlık ve süsleme için 2.1 milyon lira!

Ak Partili Gebze Belediyesi, Osman Yılmaz Camii’nin iç süslemeleri ve mezarlık işleri için ihaleye çıktı. Söz konusu ihaleyi 2 milyon 168 bin 500 lira teklifle OFAŞ Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kazandı.

Ak Partili Gebze Belediyesi,
ugur

35 milyar 910 milyon liralık dev bütçesi ile Türkiye’de pek çok bakanlığı dahi geride bırakan Diyanet İşleri Başkanlığı camilerin neredeyse bütün ihtiyaçlarını vakıflara ve belediyelere bırakmış durumda. Dev bütçesi ile personel maaşlarını ödeyen ve Diyanet İşleri Başkanlığı yöneticilerinin harcamalarını finanse eden kurum bütün eleştirilere rağmen bildiğinden vazgeçmiyor. Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yine bir caminin ihtiyaçları ilçe belediyesi tarafından karşılandı.

PAZARLIK USULÜ İHALE

Gebze Osman Yılmaz Mahallesi’nde yer alan Osman Yılmaz Camii’nin iç süslemelerinin yenilenmesi ve mezarlık işleri için Ak Partili Gebze Belediyesi’nin kapısı çalındı. Belediye Osmanyılmaz Camii’nin iç süslemeleri ve mezarlık işleri için ihaleye çıktı. Söz konusu ihaleyi 2 milyon 168 bin 500 lira teklifle OFAŞ Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kazandı. İhale pazarlık usulü ile gerçekleştirildi. 4 firmanın davet edildiği ihalede 3 firma teklif sundu. İhalede en düşük teklifi merkezi Trabzon’da bulunan, Gebze’de bir şubesi de olan OFAŞ Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kazandı.