Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mezarlıktaki baz istasyonu dimdik ayakta!

İzmit Tepeköy Mahallesi’nde bulunan Tepeköy Aile Kabristanlığı 2016 yılında mezarlık içerisine yapılması planlanan baz istasyonu ile gündeme gelmişti. Ak Partili yönetimin inşa izni verdiği baz istasyonu CHP döneminde de halen faaliyette.

İzmit Tepeköy Mahallesi’nde bulunan

Uğur Ençİzmit Tepeköy Mahallesi’nde bulunan Tepeköy Aile Kabristanlığı 2016 yılında mezarlık içerisine yapılması planlanan baz istasyonu ile gündeme gelmişti. Baz istasyonunun temel atma çalışmaları gerçekleştirileceği sırada vatandaşlar bölgeye giderek orada baz istasyonu istemediklerini dile getirdi. Ancak mezarlıktaki baz istasyonu bölge halkının tepkilerine rağmen inşa edildi.

Tepeköy aile mezarliğiAK PARTİ GİTTİ AMA…

Dönemin ak Partili İzmit Belediyesi yönetiminin mezarlık içine yapılan baz istasyonu için yetkili GSM firmasından 200 bin TL para alarak istasyona izin verdiği iddialar arasında yer alıyordu. Belediye ne kadar para aldı bilinmiyor ancak CHP’li yeni yönetimde de 3 yıldır aynı bölgede söz konusu GSM baz istasyonu varlığını koruyor. Vatandaşlar baz istasyonunun sözleşme süresini, sözleşmesinin CHP’li yönetim döneminde yenilenip yenilenmediğini merak ediyor.