Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mezun olduğu liseye müdür olarak döndü!

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olan kuruluşlarda müdürlükler için yapılan sınavlar sonrasında yeni görevlendirmeler belli olmaya başladı. Buna göre İzmit Lisesi’nin de müdürü değişti.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olan kuruluşlarda müdürlükler için yapılan sınavlar sonrasında yeni görevlendirmeler belli olmaya başladı. İzmit Başöğretmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürlüğü yapan Kimya öğretmeni Ergin Aktop, mezun olduğu İzmit Lisesi’ne müdür olarak atandı.

ERGİN AKTOP KİMDİR?

1967 yılında İzmit’te doğan Ergin Aktop, eğitim hayatına İzmit’te başladı ve İsmet İnönü İlkokulu, İnkılap Ortaokulu ve ardından İzmit Lisesi’nden mezun oldu. Üniversite eğitimini Balıkesir Necatibey Eğitim Fakültesi’nde Kimya Öğretmenliği üzerine tamamlayan Aktop, 1988 yılında mezun olarak öğretmenlik kariyerine adım attı. Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması Ekonomisi alanında yüksek lisansını 2010 yılında tamamladı.

Ergin Aktop, 1989 yılında Afyon Şuhut İmam Hatip Lisesi’nde Kimya Öğretmeni olarak göreve başladı ve sonrasında Sakarya, İzmit gibi çeşitli şehirlerde farklı okullarda öğretmenlik yaptı. 2004 yılında Çelik Halat Lisesi’nde okul müdürlüğüne terfi etti. Bu görevini, Hayrettin Gürsoy Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ile İzmit Muallim Naci Anadolu Lisesi’nde de sürdürdü. En son olarak İzmit Başöğretmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde müdürlük yapan Aktop, şimdi ise İzmit Lisesi’ne müdür oldu.

ergin aktop