Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP, Hürriyet'e darp edilen personeli sordu?

İzmit Belediye Meclis Üyesi İlker Kazan, İzmit Belediyesi çalışanı Bülent Aktop'un durumunu Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'e sordu

İzmit Belediye Meclis Üyesi

SEBO min 253İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan ve temizlik İşleri Müdür Yardımcısı Burhan Çakır tarafından yumruklu saldırıyla dövüldüğü iddia edilen Bülent Aktop’un durumu meclis toplantısında gündeme getirildi. MHP’li meclis üyesi İlker Kazan, Fatma Kaplan Hürriyet’e, “Bülent Aktop’un Seka Devlet Hastanesi’nden 3 gün iş göremez raporu aldığı doğru mudur?” diye sordu.

İŞLEM YAPILDI MI?

Kazan, şunları sıraladı: “Doğru ise 1-Müdür yardımcısı hakkında herhangi bir işlem yapılmış mıdır? 2-İşlem yapıldı ise kaç gün sonra yapılmıştır? 3-Yapılmamış ise neden yapılmamıştır? 4-Başka personellere kötü muamele yapılıp yapılmadığı araştırılmış mıdır Yukarıda belirtilen sorulara Başkanlığınıza kısa süre içersinde yazılı yanıt vererek Belediye Meclisi’ni ve İzmit halkını bilgilendirmelerini önemle arz ve rica ederim.”

MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

CHP’li başkan Fatma Kaplan Hürriyet, konuyla ilgili, “Konu disiplin kurulumuzda. Burada disiplini kim bozarsa gereği yapılacak. Böyle olaylara asla müsaade etmeyeceğiz. Detaylı yazılı bilgi iletilecek” dedi.