Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’li Ayhan Arpacı’nın acı kaybı

MHP İzmit Belediye Meclisi Üyesi Ayhan Arpacı’nın babası Hacı Nail Arpacı hayatını kaybetti. Arpacı’nın cenazesi yarın toprağa verilecek.

MHP İzmit Belediye Meclisi

MHP İzmit Belediye Meclis Üyesi, Özel Kocaeli Hastanesi Doktoru Ayhan Arpacı‘nın babası vefat etti. Hacı Nail Arpacı‘nın ölümü, Arpacı ailesini ve dostlarını derinden üzdü. Hacı Nail Arpacı’nın cenazesi 24 Temmuz Cuma günü (yarın) saat 14.30 da Asri Mezarlık Camii‘nde kalınacak namaza müteakip Asri Mezarlığa defnedilecek.

AYHAN ARPACI KİMDİR?

Opr.Dr. E. Ayhan Arpacı, 1970 yılı Denizli doğumludur. İlköğretim ve lise eğitimini Denizli’de tamamladıktan sonra “Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi”nden mezun olmuştur.2000 yılında “Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinde Ortopedi ve Travmatoloji” ihtisasına başlamıştır. 2005 yılında uzman olan Dr. Ayhan Arpacı 1,5 yıl İstanbul’da Central Hospital ve Özel Sefa Hastanesinde görev yaptıktan sonra Kocaeli’ de Kocaeli Tıp Fakültesi, Özel Körfez Marmara Hastanesi ve Özel Konak Hastanesinde görev yapmıştır. Ocak 2011 tarihinden günümüze Tıp Merkezimizde tam zamanlı olarak Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak çalışma hayatına devam etmektedir. Arpacı siyaset hayatında ise MHP İzmit Belediye Başkan adayı, MHP İl Başkan Yardımcılığı gibi görevler yaptı. Arpacı, MHP İzmit Belediye Meclis Üyesidir.