Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’li Kazan: Fatma Kaplan Hürriyet’te filmler bitmez!

MHP İzmit Belediye Meclis Üyesi İlker Kazan, araç ihalesi için İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i eleştiren bir basın açıklaması yaptı.

MHP İzmit Belediye Meclis

MHP İzmit Belediye Meclis Üyesi İlker Kazan, yazılı bir basın açıklaması yaparak İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e sert eleştiriler yöneltti. Kazan açıklamasında şunları söyledi: “Arsa satalım yandaş müteahhitlere ihale verelim… Arsa satalım belediyeyi zarara uğratalım… Yandaş müteahhitlerden misli, misli pahalıya mal alalım… İzmit gülümsesin, yandaşlar bayram etsin, dostlar alışverişte görsün… Ama suçlu AKP’li MHP’li meclis üyeleri…

ARAÇ KİRALAMADA BELEDİYE ZARARI

Çöp toplamayı bile beceremeyen Fatma Kaplan Belediyeyi zarar ettirmeye yandaşları zengin etmeye devam ediyor… Tuncay Seyahat açık araç kiralama ihalesini kazanıyor… Hiçbir eksiği yok ama Fatma Kaplan ihaleyi iptal ediyor… Tuncay Seyahat dava açıyor ve 1.8 milyon tazminat hakkı kazanıyor… Asıl bomba ise şu… Fatma Kaplan ihaleyi İstanbullu firmaya veriyor tabi aşırı bir fiyat ile ve bu firma geliyor Tuncay Seyahat’ten araçları kiralıyor. Fatma Kaplan’a teslim ediyor yani belediye 2 defa zarar ediyor…

“YALAN RÜZGARI FİLMLERİ”

1.8 milyon tazminat üstüne de Asos firmasına oldukça yüklü miktarda fark ödeyerek araçları ondan kiralıyor… Hey gidi şeffaflık hey… Araç ihaleleri canlı yayınlanmıyor… Fatma Kaplan şeffaf Belediyecilik yapıyordu değil mi? Her gün mesajlarla ihaleleri mesaj atıyordu değil mi?

Entrikalarla dolu bir dört yıl… Yalan rüzgarı filmlerine bir yenisi daha… Bu filmin sonu iyi bitmeyecek… İzmit halkına darbe üstüne darbe… Ne güzel iş ihaleyi burada İzmit’li Tuncay Seyahat’e verme 1.8 milyon tazminat öde, İstanbullu firmaya da ballı kaymaklı ihale teslim et. O da gelsin Tuncay Seyahat’ten kiralasın İzmit Belediyesine versin kılçıksız suya sabuna dokunmadan karını alsın.

KİM KAZANDI KİM KAYBETTİ?

Bu işten kim ne kadar kazandı bilemiyoruz ama… İzmit Belediyesi büyük zarar ediyor…

Açıkça görülüyor ki, Fatma Kaplan’ın ısrarla Kırıkkaleli, İstanbullu firmalara veriyor. Sonra da algı oyunlarına devam edip EYT’lilerin paraları ödenmeyip suçu da muhalefet meclis üyelerine atmaktadır… Arsaların satılmasını bu yüzden kabul etmiyoruz. Kasadaki paraları bu şekilde heba ediyor. Gölkay parkı içinde kiracı varken çıkarıyor. Kiracıya tazminat ödüyor. Gölkayı yıkıyor yenisini 23 milyona yapıyor. Işıklandırmaya paralar ödüyor alan berbat ve karanlık halde.

“PARALARI ÇARÇUR EDİYOR”

Belediye zarara uğratılmakta ve yangından mal kaçırır gibi paralar böyle ihalelerle yandaşlara aktarılmaktadır…Bunlar tabii ki dağın görünen yüzü. Bilmediğimiz, görmediğimiz acaba neler çıkacak. Ben başkanı Değerli İzmit’li hemşerilerime havale ediyorum. Paraları çarçur ederek her köşedeki billboardlara astığı algıdaki gibi Değil Başkanın yaptıkları, biz kendisinin İzmit halkının paralarını çarçur etmesene müsaade etmediğimiz içindir bu bağırıp, çağırmaları.”