Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’li Kemal Okur: İzmit’i geri alacağız

MHP İzmit ilçe yöneticileri ve meclis üyeleriyle İzmit ilçede saha çalışmalarına devam ediliyor

MHP İzmit ilçe yöneticileri

MHP İzmit İlçe Teşkilatı başkan Kemal Okur yönetimi, meclis üyeleri ve meclis üyesi aday adaylarıyla , “Durmadan, yılmadan, yorulmadan” sloganıyla köy ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Okur, programda “İzmit’imizi Cumhur İttifakı’nın ehil kadrolarıyla yöneteceğiz. Değerli İzmitli hemşerilerimizin gerçek anlamda gülümseyeceği, hak ettiği değeri sonuna kadar göreceği ve en tabi hakkı olan hizmetleri eksiksiz ve kusursuz alacağı bir İzmit’i inşa etmeyi kaybettiği 5 yılı da kazandırmak adına girilmedik ev, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak adına daha çok programlar yapacağız. Cumhur ittifakının vizyonunu herkese anlatıp İzmit’i geri alacağız.

ZAFER YAKIN

İnanıyoruz ki zafer çok yakındır ve zafer inananlarındır.İzmiti kesinlikle Cumhur İttifakı’yla buluşturacağız. Gönüllere dokunmak için kendimizi vatandaşımıza anlatmak adına çalışmalarımızı anlatmayı bıkmadan usanmadan saha programlarımızla sürdüreceğiz.

Bu süreçte bütün dava arkadaşlarımızı bizlere destek olmaya davet ediyorum. Şanlı tarihimiz birlikte olunca neleri başardığımızın örnekleri ile doludur. Bir olacağız, Diri olacağız ve mutlaka kazanacağız” sözleriyle noktaladı.

Meclis Uyesi Ilker Kazan

mhp izmit saha