Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Migros, 1000 kişiyi işe alacak!

Migros 1.000 kişiyi istihdam etme kararı aldı. İşe alınacak kişilerin, Migros Sanal Market'ten eve teslimat için verilen siparişlerin reyon ve depodan toplanması ve hazırlanmasından sorumlu olacağı belirtildi.

Migros 1.000 kişiyi istihdam

Herkesin evlerine kapandığı şu günlerde alışverişlerimizin çoğunu uygulamalar ve platformlar yoluyla gerçekleştiyoruz. Talebin bu denli yoğun olduğu dönemde Migros, sadece Sanal Market için 2 hafta içinde 1000 kişiyi işe alacağını duyurdu. İşe alınacak kişilerin, Migros Sanal Market’ten eve teslimat için verilen siparişlerin reyon ve depodan toplanması ve hazırlanmasından sorumlu olacağı belirtildi.

SAĞLIK VE GÜVENLİK ÖNCELİK

Migros İnsan Kaynakları departmanından yapılan duyuruda, içinde bulunduğumuz bu zor günlerde, yalnızca müşterilerin günlük hayatlarını devam ettirebilmesi için temel ihtiyaç malzemelerini temin etmekle kalmadıklarını söyleyen şirket, çalışanlarının ve müşterilerinin sağlık ve güvenliğinin öncelikleri olduğunu belirtiyor.

GÖRÜŞMELER ONLİNE ORTAMDA GERÇEKLEŞİYOR

Bu süreçte, gelişmeleri ve Sağlık Bakanlığı’nın kılavuz ve yönlendirmelerini sürekli takip ederek koruyucu uygulamalara odaklandıklarını belirten Migros, üniversitelerin tatil edildiği ve pek çok işletmenin hizmete kapandığı bu geçici dönemde çalışma arkadaşları aradığını açıklıyor. Şirket, başvuran tüm adaylarla, görüşmeleri online ortamda gerçekleştirdiklerinin de altını çiziyor.

60 YAŞ VE ÜZERİNE ÜCRETSİZ TESLİMAT

Bununla beraber Sanal Market’ten alışveriş yapan 60 yaş ve üzeri kişilerin siparişlerinin ücretsiz olarak evlere teslim edildiğini de hatırlatalım. Özellikle 65 yaş ve üzerindeki kişilere sokağa çıkma konusunda kısıtlamaların geldiği bugünlerde, bunun önemli bir gelişme olduğunu söyleyebiliriz. Migros Sanal Market’in Türkiye’nin 61 noktasına teslimat gerçekleştirdiğini de belirtmiş olalım.

KAYNAK: Webrazzi