Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milli İrade Meydanı’na çok önemli proje

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit kent merkezinde yer alan Milli İrade Meydanı için çok önemli bir proje hazırladı. Projenin tanıtım toplantısı bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen özel lansman toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit

Ugur Enc profilKocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit kent merkezinde yer alan Milli İrade Meydanı için çok önemli bir proje hazırladı. Projenin tanıtım toplantısı bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen özel lansman toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı. Toplantıya Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Emirşah Torun ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bürokratları katıldı.

BURAYI CANLANDIRMAK İSTİYORUZ

Lansmanda ilk konuşmayı yapan isim Milli İrade Meydanı Projesi Mimari Mucip Ürger yaptı. Mucip Ürger, “Perşembe pazarı bir bütün içinde değerlendirilmiş bir tasarım. Birkaç defa projeyi çizerken havadan bölgeyi görme imkanımız da oldu. Projemiz bir meydan projesi. Her tarafı çevreleyen bir saçak ve o saçağı çevreleyen bir yeşil alanımız var. Biz burada bir hayat kurmak, burayı canlandırmak istiyoruz. Bir hayat kurgulamak istiyoruz.” dedi.