Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milyarlık bütçeyle diyanet yapamadı Büyükşehir yaptı!

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın milyarlık bütçesi dururken Kandıra Kefken Merkez Camisi’nin wc ve şadırvanları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın milyarlık

Hizmete sunduğu sosyal tesisler ile vatandaşların hayatına değer katan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ibadethanelerin bünyesinde bulunan yerlerde de çalışmalar gerçekleştiriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın talimatı ile Kandıra Kefken Merkez Camisi’nin wc ve şadırvanı, Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamen yenilendi.

VATANDAŞLARIN İSTEĞİ ÜZERİNE BAŞKAN TALİMAT VERDİ

Başkan Büyükakın’ın Kefken Mahalle ziyareti sırasında vatandaşların, cami wc ve şadırvanın yenilenmesi isteği dile getirildi. Vatandaşların isteğinin ardından Başkan Büyükakın’ın talimatı ile Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından Kefken Merkez Camisinin wc ve şadırvanları tamamen yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

BÜYÜKŞEHİR KÖYLERE ÖNEM VERİYOR

Şehir nüfusunun yoğun olarak yaşadığı ilçe merkezlerinde çalışmaları aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, aynı önemi köylere de veriyor. Kırsal kesimlerde ulaşım, sosyal tesis ve diğer ihtiyaçlar hızlı bir şekilde gideriliyor.

DİYANET YAPMIYOR

Diyanet İşleri BAşkanlığı’nın 11.5 milyar TL bütçesi bulunuyor. Ancak bu devasa bütçeye rağmen Diyanet İşleri Başkanlığı camilere ödenek çıkarmıyor. Camileri dernekler, hayırsever iş adamları ya da belediyeler yaptırıyor ve eksiklerini gideriyor.