Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muharrem Gökçe yine örgütü yok saydı..!

Çayırova’da sürekli olarak parti örgütünü çalışmamakla suçlayan Muharrem Gökçe seçim sonrasında ilk iş örgütüyle buluşmak yerine muhaliflerle bir araya geldi. Örgüt yönetiminde söz sahibi olmak isteyen grupla buluşan Gökçe, fotoğraf çekilirken ortadan kayboldu.

Çayırova’da sürekli olarak parti

31 Mart yerel seçim sonuçlarının ardından siyasi partilerde seçim sonuçlarıyla ilgili olarak tartışmalar yaşanmaya başladı. Seçim sonuçlarıyla ilgili olarak en çok tartışmanın olacağı ilçe ise Çayırova. Çayırova’da seçim sonuçları sonrası mevcut belediye başkanı Bünyamin Çiftçi yeniden aday gösterilerek seçimi kazandı. Seçimde İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Şevki Demirci ikinci olurken CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Muharrem Gökçe ise büyük bir başarısızlık örneği sergileyerek üçüncü oldu.

NEREDE HATA YAPTIK DEMEK YERİNE…

Ancak şaşırtıcı olan CHP’nin kurucusu olduğu Çayırova’da Muharrem Gökçe’nin başkan adayı olarak 3. olması değil, belediye meclis üyeliğinde yediği farktı.  CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üye listesi Muharrem Gökçe’den tam 2 bin 500 oy fazla alarak seçimin ikincisi oldu. CHP’lileri bile kendisine oy vermesi için ikna edemeyen Muharrem Gökçe seçimden sonra, “Nerede hata yaptık” diye sormak yerine partinin muhalifleri ile bir araya geldi, onlara kucak açtı.

FOTOĞRAFTAN KAÇTI

Bilindiği gibi 31 yerel seçimlerinde örgüt ve parti tabanına rağmen Çayırova’da Muharrem Gökçe aday olarak gösterilmişti. Seçim süreci boyunca örgütten bağımsız hareket eden, ilçe yönetimini tanımazdan gelen Muharrem Gökçe seçimden sonra da kendi bildiğini okumaya devam etti. Sürekli olarak parti örgütünü çalışmamakla suçlayan Muharrem Gökçe seçim sonrasında ilk iş örgütüyle buluşmak yerine muhaliflerle bir araya geldi. Örgüt yönetiminde söz sahibi olmak isteyen grupla buluşan Gökçe, fotoğraf çekilirken ortadan kayboldu.