Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muharrem Tutuş: Bıktım, sıkıldım, yoruldum

İzmit Belediye Meclisi’nde faaliyet raporu görüşmeleri yer yer tartışmalara sahne oldu. AK Parti Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş, “Bıktım, sıkıldım, yoruldum” dedi.

İzmit Belediye Meclisi’nde faaliyet

İzmit Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan 2. Birleşimi, bugün İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet başkanlığında gerçekleştirildi. Faaliyet raporunun görüşüldüğü oturum hareketli geçti. Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın bir sunum gerçekleştirdi. Bu sunumun ardından köylerle ilgili bazı projelerin neden yapılmadığını soran AK Parti Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş’a Yalçın, “Köylerde nüfus mu kaldı?” dedi.

TUTUŞ GERİLDİ

Tutuş konuşmanın ardından söz alarak, “Sürekli süslü kelimelerle olayları farklı anlatmaya gerek yok. 2019’da beyannamenizde köylere dair projeleri neden yapmadığınızı sorduk. Köyde insan kalmadı dediniz. Göreve geldiğinizde ve şu andaki nüfus kaç biliyor musunuz? Lütfen toplumu kandıramayalım. Ben zaten köyde yaşayan bir insanım. Köy nüfusu artıyor. Bilmiyorlar. Bıktım, sıkıldım, yoruldum. Daha düne kadar yer satmayacağız diyen Dilek Yalçın, ‘İstenirse yer satılır’ diyor.” dedi.

HÜRRİYET’E SERT SORU

Tutuş, eleştirilerinin devamını Hürriyet’e yönelik yaptı. Tutuş, “Sayın başkan bir branda yırtıldığını bunun bilinçli olduğunu iddia etti. Gereğini yapın. Biz Başkan’ın ‘Büyükşehir’in billboardlarını yıkın’ talimatını gördük. Kuruçeşme’de kullanmadığınız yere kira ödüyorsunuz. ‘Ekonomik kriz var bir şey yapamadık’ dediniz. AK Parti’nin ilk 15 senede geldiği ekonomi dünyada da yok Türkiye’de de yok. Harcama artıyorsa bütçe de artıyor. Turan Güneş’e iş makinesiyle daldınız. Yaptığınız yerleri kırdınız döktünüz. Ben Başkan Hanım’a şunu soruyorum: Beyannamesinde Kocaelispor var. 4 yıllık bütçenin maaşları bir kanara bıraktığımızda akrabalık ilişkilerine dayalı ihaleler akıtırken Kocaelispor’a ne yaptınız?” dedi.