Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muharrem Tutuş: Bilmediğimiz konuyu oyluyoruz

İzmit Belediyesi şubat ayı meclis toplantısında Körfez mahallesi 7195 ada 1 nolu parselin satışına AK Partili meclis üyeleri şartlı şekilde olumlu görüş bildirdiklerini belirtti. Yeni Cuma Parkı içerisindeki Gazeteci – Öğretmen Mehmet Hilmi Bey çeşmesinin isminin Gazeteci – Öğretmen Mehmet Hilmi olarak değiştirilmesi talebi hakkında Muharrem Tutuş bilmedikleri konuyu oyladıklarını söyledi.

İzmit Belediyesi şubat ayı

Nazim Ozgun Erbulan 1İzmit Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı bugün belediye meclis toplantı salonunda yapıldı. Bir önceki meclis toplantısı deprem nedeniyle çoğunluk sağlanamadığı için bugüne ertelendi. İzmit Belediyesi Başkanvekili Çetin Sarıca başkanlığında toplanan mecliste 19 gündem maddesi görüşüldü. İzmit Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı huzur haklarını deprem bölgesine bağışlaması konusunda İzmit Belediyesi’nde grubu bulunan partiler ortak önerge verdi. Önerge oy birliğiyle kabul edildi.

“FARKLI BİR NİYETLE TALEP GELDİ”

Körfez mahallesi 7195 ada 1 nolu parsel ile ilgili konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş, “Geçen ay ki bize gelen satış yetkisindeki talepteki belediyenin bize söylemiş olduğu niyet farklıydı. O zamanki o niyetlere göre bazı yerlerin satışı için onay vermiştik. Bu ay farklı bir niyetle, farklı bir yatırım için talep geldi. Bize gelen yapılması düşünülen yatırımların şartlı olarak olumlu oy kullanmayı düşünüyoruz” dedi. Söz konusu arsanın satışı hakkında AK Partili meclis üyeleri şartlı şekilde olumlu görüş verdiğini belirtti.

“OY BİRLİĞİ SAĞLANDI”

Ş.Deretepe Mahallesi 237 ada 1 nolu parseldeki İzmit Belediyesi’nin hissesinin Büyükşehir’e devri oy birliğiyle kabul edildi. Madde oy birliğiyle kabul edildi. Mehmet Ali Paşa Mahallesi 1744 adada bulunan Yenişehir Mahalle Konağı’nın zemin katının bir bölümünün, bedelsiz olarak Kocaeli Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü adına tahsis edilmesinde de oy birliği sağlandı.

“BİLMEDİĞİMİZ KONUYU OYLUYORUZ”

Yeni Cuma Parkı içerisindeki Gazeteci – Öğretmen Mehmet Hilmi Bey çeşmesinin isminin Gazeteci – Öğretmen Mehmet Hilmi olarak değiştirilmesi talebi hakkında Muharrem Tutuş, “Böyle bir ihtiyaç neden duyuldu? İlgili kişiyle alakalı, yakınlarıyla ilgili farklı bir hikayesi çıkar, bir şey çıkar. Bilmediğimiz konuyu oyluyoruz” sorusunu yöneltirken Trakya İlleri Dayanışma Derneği’nin talebi olduğu söylendi. Madde, oy birliğiyle kabul edildi. İhtiyaçlarda kullanılmak üzere şartsız olarak bağışlanmak isteyen konteyner gündeme geldi. Çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracının hibe olduğu belirtilirken madde, oy birliğiyle kabul edildi.