Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muharrem Tutuş Mustafa Karakoç ortağım değil dedi, fotoğraf ortaya çıktı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Mustafa Karakoç’un iş ortağı olmadığını söyleyen Muharrem Tutuş’u, Mehmet Ellibeş’in sosyal medya paylaşımıyla yalanladı

İzmit Belediye Başkanı Fatma

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bugünkü meclis toplantısında AK Parti Grup Başkan Vekili Muharrem Tutuş’a, AK Parti İl Yöneticisi Mustafa Karakoç’un kim olduğunu sormuş, Tutuş ise “Arkadaşım” demişti. Bunun üzerine Başkan Hürriyet, “Mustafa Karakoç senin iş ortağın. İzmit Belediyesi geçmiş döneminde SARBAŞ ve BEKAŞ’ın muhasebesini tutan mali müşavir” demişti. Muharrem Tutuş ise “Ortağım değil” diye yanıt vermişti.

ELLİBEŞ’iN PAYLAŞIMI

Başkan Hürriyet meclis sonrasında sosyal medya hesabından bir paylaşım daha yaparak, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in, Muharrem Tutuş ve Mustafa Karakoç’un ofislerini ziyareti sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı paylaştı. Ellibeş’in paylaşımında, “İl yönetim kurulu üyesi kardeşimiz Mustafa Karakoç ve İzmit Meclis Üyemiz Muharrem Tutuş’un ortaklaşa yeni açmış oldukları ofislerini ziyaret ettik. Hayırlı olsun dileyerek işlerinde bereket diliyorum” yazıyordu.

mehmet ellibes