Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muharrem Tutuş’tan Hürriyet’e “Hodri meydan”

İzmit Belediyesi Ak Parti Grup Başkan Vekili Muharrem Tutuş, Fatma Kaplan Hürriyet’e seslendi. Tutuş, “Öz mü üvey mi, yeğen mi kuzen mi hem bunları öğrenmek adına, hem de bu yeğen ve ortaklarının dosyalarını Belsa’nın önünde, halka açık beraber inceleyelim mi?” dedi.

İzmit Belediyesi Ak Parti

İzmit Belediyesi Ak Parti Grup Başkan Vekili Muharrem Tutuş, Fatma Kaplan Hürriyet’e seslendi. Tutuş, “Öz mü üvey mi, yeğen mi kuzen mi hem bunları öğrenmek adına, hem de bu yeğen ve ortaklarının dosyalarını Belsa’nın önünde, halka açık beraber inceleyelim mi?” dedi. Muharrem Tutuş’un açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “İhalesiz bütçe harcama uzmanı Fatma Kaplan Hürriyet açıklama yapmış. Tüm iddiaları açıklayacağım demesine rağmen; 50milyonluk ihalesiz işler ve mecliste tanımıyorum, bilmiyorum diyerek iki kez yayını kestirdiği konu ve kişiler üzerine söylediği tek şey; ‘Onlar benim öz yeğenim değil’ olmuş.

BÜYÜKŞEHİR’E GELEMEDİNİZ

Bunun dışında günlerdir konuşulan konulara cevap vermek yerine; saçma sapan konular ve saptırmalarla, büyükşehire ve diğer ilçelere suçlamalar yaparak konuşmasını bitirmiş.
1- Size, büyükşehir meclisine beraber gidelim, tüm söylediklerinizi orada konuşalım, kim ne yaptıysa utansın dedik. Peki siz ne yaptınız, gelemediniz.
2- ‘Öz yeğenim değil’ dediğiniz kişilerin, tek bir firma ile aldığı paraları açıklayıp, verdiğiniz milyonları saklayabileceğinizi mi düşünüyorsunuz.

BAŞKAN OLDUKTAN SONRA KURULAN FİRMALAR

3- 5milyona yakın maliyeti olan ‘Leyla Atakan’ filmini de aynı kişilere yaptırdığının ortaya çıkacağını anladın ve güya ön alıp kendin açıkladın. (kurnazca bir hamle)
4- Bizler kimseyi ifşa etmeye meraklı değiliz, hatta mecliste ve sonrasında ben sizin ısrarını üzerine isimleri açıkladım. O işleri ilk geldiğinizde yaptıklarınıza bakarsak, siz çok daha iyi bilirsiniz.
5- Tüm belediyeler doğrudan temin yapıyor diyorsunuz. Evet yapıyor. Ancak sizin yaptığınız ve sağlam paralar ödediğiniz tüm firmaların siz başkan olduktan sonra kurulmuş olduğu için pis kokular geliyor olabilir mi?

KARISININ ŞİRKETİNDEN HİÇ BAHSETMEDİNİZ?

6- Partinizin milletvekilinin kardeşine yaptığınız ödemelerden ve hatta belgelerinin saklandığından da bahsetseydiniz keşke.
7- İki yıldır ödeme yaptığınız CHP meclis üyesi için, başka ilçeden dediniz ancak karısının şirketinden hiç bahsetmediniz.
8- İki yıldır, seçimde kol kola çalıştığınız karı-kocaya, tam dört firma ile ihalesiz 400bin tl ye yakın ödemeler yaptığınızdan ve hatta geçen yıl yakalanınca bu yıl bir tane de başka firma kurduklarından hiç bahsetmediniz.
9- Gençlik kolları başkanlarından, hatta bir tanesinin geçen yıl ayrı firma bu yıl ayrı firma ile ödemeler aldığından bahsettiğiniz de hiç duymadım.

İZMİT MARŞI NE OLDU?

10- Her şeyi pandemiye bağlarken, Hüsnü Şenlendirici’nin menajerine bile ödeme yaptığınızdan bahsettiniz mi?
11- Hiç kimsenin bilmediği ama herkesin cebinden çıkan paralarla ‘İzmit Marşı’ yaptırdığınızdan bahsettiniz de ben mi duymadım.
12- İzmit’in çiçeklerini kendimiz üretiyoruz deyip, en az 2milyonluk çiçek alındığı ortaya çıkınca, aldık ama Kooperatif ten aldık cevabına ne demeli bilemiyorum.
13- ‘Yaptık ama başkaları da yapıyor’ dediğiniz de ise ne diyeceğimi şaşırıp, sizin yerinize ben utanıyorum…
14- Ve son olarak, ‘öz mü üvey mi, yeğen mi kuzen mi’ hem bunları öğrenmek adına, hem de bu yeğen ve ortaklarının dosyalarını Belsa’nın önünde, halka açık beraber inceleyelim mi? Hem kim ve neyiniz olduklarını, hem ne iş yaptıklarını ve hem de siz geldiniz geleli kaç milyon ödediğinizi herkes görsün. Olur mu?”