Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mühendisler emek ve demokrasiden yana

Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Murat Kürekci, bugüne kadar olduğu gibi emek ve demokrasinin yanında olacaklarını söyledi

Makine Mühendisleri Odası Kocaeli

Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi üyeleri, geleneksel üye kahvaltısında bir araya geldi. İzmit SekaPark‘ta bulunan Monte Air Kafe’de gerçekleştirilen programa Makine Mühendisleri Odası Şube Başkanı Murat Kürekci ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra oda üyeleri ve aileleri katıldı. Düzenledikleri etkinliklerden söz eden Kürekci, “Makine Mühendisleri Odasının üye sayısı itibariyle 5’inci büyük şubesi olan şubemiz, Sakarya, Düzce, Bolu İl Temsilcilikleri ve Gebze İlçe Temsilciğiyle birlikte etkinliklerle dolu 14’üncü dönemini tamamlıyor. 14. dönemde Endüstri 4.0 Sempozyumu ve Bakım yerel sempozyumu, Ulusal Enerji Verimliliği kongre ve sergi, Kocaeli Kent Sempozyumu, meslektaşlarımızın soruna dair yerel kurultaylar, çok sayıda paneller, seminerler meslektaşlarımıza ve ara teknik elemanlara eğitimler düzenledik. Meslektaşlarımızın özlük haklarına sahip çıktık. Sanatsal ve sosyal etkinliklerle ailelerimizle birlikte olduk” dedi.

DEMOKRASİ VURGUSU
Mesleğe ve meslektaş sorunlarına sahip çıktıklarını belirten Kürekci, “Kent ve ülkemiz sorunlarına, doğaya ve yaşama saygıyla, ülkemize, dünyamızın geleceğine sahiplendik. Üretimi ve sanayileşmeyi savunduk. Bilim ve teknolojinin gelişmesinden yana olduk. Emekten ve demokrasiden yana tavrımızı sürdürdük. 14. Dönemdeki faaliyetlerimiz ve bugüne kadar sürdürdüğümüz anlayışımızla şube danışma kurulunda aldığımız tam destekle çalışmalarımızı daha ileriye taşımak, örnek çalışmalar yapmak meslektaşlarımızla ilişkilerimizi ve örgütlü gücümüzü geliştirmek odamıza TMMOB’ye, kentimize ve ülkemize daha fazla sahiplenmek 15. Dönem yönetim kuruluna aday olan biz Demokrat Makina Mühendislerinin öncelikli görevlerinden olacaktır” şeklinde konuştu.

murat kurekci 2 min

katYlYm 1 min

katYlYm 2 min

masa 1 min

masa 2 min

yonetim 2 min