Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muhtardan AKP’ye Soydabaş eleştirisi

İzmit Belediye Meclisi AKP Grup Başkanvekili Mustafa Soydabaş’ın grup başkanvekilliği görevinden istifa etmesinin yankıları sürüyor. İzmit Kabaoğlu Mahallesi Muhtarı Ali Akbaş, Soydabaş’a destek verdi.

İzmit Belediye Meclisi AKP

AKP’nin İzmit Meclisi’nde mağdur esnafların ruhsat alması için çekimser kalan üyelerine yönelik başlattığı disiplin sürecinde, İzmit Belediye Meclisi AKP Grup Başkanvekili Mustafa Soydabaş istifa etmişti. Bu istifa yankı buldu. İzmit Kabaoğlu Mahallesi Muhtarı Ali Akbaş, Soydabaş’a destek açıklaması yaptı.

DOĞRUSUNU YAPTI

Muhtar Ali Akbaş, “Siyaset böyle maalesef. Mimar Meclis Üyesi Mustafa abi, mecliste şöyle dedi ‘İNANCIM GEREĞİ, içkiye karşıyım o yüzden çekimser kalıcam. Fakat bu arkadaşlar bir haksızlığa uğramıştır’ diyerek vicdani davranıp doğrusunu yapmıştır.. Bugün birileri çıkıyor ‘Vay alkollü yere izin verdiler’ yok beyler kimseye izin verilmedi.

“YALAKALIK”

Zaten daha önce alkollü işletme sahibi olan iki kişinin hakları teslim edildi. O işletmeciler 6 yıldır herkese dert anlatıyor. Tramvay yolundan dolayı işyerleri yıkıldı. Hani kendilerine sıfırdan içkili mekan açma izni verilmedi. Altta yazıda ne diyor Tahir Büyükakın başkanımız ‘şartları sağlanırsa ALKOL ruhsatı verilir’ ELEŞTİRSENİZE! ADALET ÖYLE Mİ? Kimsenin derdi ADALET değil aslında. Şirin gözükmek, aynı zamanda YALAKALIK da diyebiliriz.. Tebrikler MUSTAFA SOYDABAŞ ‘a.”

muhtar ali akbas