Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muhtarların giderlerini İzmit Belediyesi mi karşılasın?

İzmit Belediye Meclisi’nde önerge veren MHP Meclis Üyesi İlker Kazan, Muhtarlarımızın ofislerinin elektrik,ısınma ve kırtasiye giderlerinin belediye tarafından ödenip ödenemeyeceğinin araştırılmasını istedi

İzmit Belediye Meclisi’nde önerge

Sebahattin Aydınİzmit Belediye Meclisi Nisan Ayı Birleşimi, bugün meclis salonunda gerçekleştiriliyor. MHP’li Meclis Üyesi İlker Kazan verdiği önergede, İzmit belediyemiz sınırlarında bulunan 102 adet mahallemizin Muhtar ofislerinin Elektrik,ısınma ve kırtasiye giderlerinin belediyemiz tarafından ödenebilirliğinin araştırılması İçin ilgi komisyona önergemin havalesini ve imkanlarımız dahilinde ödemelerin belediyemizce yapılmasını arz ve talep ederim” ifadelerini kullandı.

HÜRRİYET YASA İSTEDİ

Başkan Fatma Kaplan Hürriyet, “Hükümet ortağı olduğunuz için ben sizden bir ricada bulanayım. Nakit para ödememiz mümkün değil. Yasa yapmak elinizde. Yasayı yapın biz seve seve öderiz. 28 muhtarımıza personel desteği sağladık. Mülkiyetimizde olan muhtarlıkların ihtiyaçlarını biz karşılıyoruz” dedi.

BAHÇELİ VE ERDOĞAN’DAN ÖRNEKLER

Kazan bir diğer önergesinde, “Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ’nin ‘Tarım istikbalin hatta istiklalin temincisidir.’ sözünden de anlaşılacağı üzere tarımın geleceğimiz açısından önemi aşikardır. Yine Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN konuya gereken ehemmiyetin gösterilmesi gerektiğini ise ‘Tarım artık devletlerin atması gereken en önemli adımdır. Petrol filan ayrı bir konu ama tarım varsa yoksa en önemli çıkış yoludur….’ sözleriyle vurgulamıştır.

“KOMİSYON KURULSUN”

Tarlalara ekilen sadece tohum değil milletimizin istikbal ve istiklalidir. Ekilmeyen tarım arazileri, tarıma elverişli ancak önceden tarım için kullanılmamış araziler ile elverişli fakat yeterli ölçüde değerlendirilmeyen arazilerin tespit edilerek belediye tarafından kiralama yöntemiyle ekim yapılabilmesinin sağlanması amacıyla komisyon kurulması yönünde karar alınmasını arz ve talep ederim.” ifadelerini kullandı.