Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Münir Karaloğlu başmüfettiş yapıldı

Kocaeli’nin yakından tanıdığı bir vali olan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin eski Genel Sekreteri Münir Karaloğlu’nun yayımlanan kararname ile ataması yapıldı

Kocaeli'nin yakından tanıdığı bir

2004-2009 yılları arasında  Kocaeli  Büyükşehir  Belediyesi Genel Sekreterliği görevini yürüten, ardından da Van, Bursa, Antalya valisi olan ve son olarak da Diyarbakır valisi olarak görev yapan Münir Karaloğlu’nun merkeze ataması yapıldı. Karaloğlu, Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameye göre Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak atandı.

Münir Karaloğlu kimdir?

1964 yılında Rize Çayeli Kaptanpaşa´da doğdu. İlkokulu Kaptanpaşa´da, ortaokul ve lise tahsilini Rize İmam Hatip Lisesi´nde tamamladı. 1985’te üniversite eğitimi için baba ocağından ayrıldı. 1989’da İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu.

1990’da kaymakam adayı olarak mesleğe başladı. Adaylığı sırasında 8 ay İngiltere’de kamu yönetimi alanında çalışmalar yaptı.

1994 yılında Kırıkkale-Karakeçeli Kaymakamı olarak görev yaptı. Aynı yıl vatani görevini yapmak üzere görevine ara verdi. Askerliğin ardından Kırıkkale-Karakeçeli Kaymakamı olarak görevine döndü.