Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Murat Barış hastanelik oldu

Kocaelispor Başkanvekili ve Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Murat Barış, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Barış’a serum tedavisi uygulandı.

Kocaelispor Başkanvekili ve Kocaeli

Kocaelispor Başkanvekili ve Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Murat Barış, hastanelik oldu. Dün bir anda fenalaşan Murat Barış hastaneye kaldırıldı. Barış’a serum tedavi uygulandı. Hastanede tedavisi yapılan Murat Barış, daha sonra taburcu edilerek evinde istirahat etmeye gönderildi.

AKTİF GÖREVLERİ VAR

Murat Barış, “Yorgunluk mu nazar mı bilmiyorum” diyerek bu durumu paylaştı. Hem Kocaeslipor yönetimi hem de Kocaeli Ticaret Odası yönetiminde aktif görevler alan Barış’ın gıda zehirlenmesi geçirdiği öğrenildi.

“GIDA ZEHİRLENMESİ”

Barış, rahatsızlığıyla ilgili, “Gıda zehirlenmesi geçirdim çok şükür gayet iyiyim. Arayan soran yazan herkesten Allah razı olsun. Ufak tefek hatalarımız olsa da demek ki doğru bir şeyler yapmışız. İnsan hastayken böyle iyileşiyor. Herkese selamlar sevgiler” ifadelerine yer verdi.

MURAT BARIŞ KİMDİR?

Kocaeli doğumlu. İzmit Lisesi mezunu olan Murat Barış, geniş ticaret hacmi olan Barış Kereste’nin sahibi. Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi. Kocaelispor Başkanvekili olan Murat Barış, Kocaeli cemiyet hayatının tanınan yüzlerinden biri olarak biliniyor.