Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müteahhitler Birliği’ne ‘’oda’’ olma yolunda önemli adım

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu “Kamu Yararı Statüsü” verildi. Konuyla ilgili konuşan Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş, “’Kamu Yararı Statüsü’’ Sayın Cumhurbaşkanımızın onayı ile yürürlüğe girmesini, ‘Yıllardır mücadelesini verdiğimiz oda olma yolunda önemli bir eşik geçildi” dedi.

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu “Kamu

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı ve İMKON Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Keleş, “İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON)’un açıkladığı sektörün disiplini ve yeniden yapılanması için gerekli olan konfederasyonumuzun ‘’Kamu Yararı Statüsü’’ Sayın Cumhurbaşkanımızın onayı ile yürürlüğe girmesini, ‘Yıllardır mücadelesini verdiğimiz oda olma yolunda önemli bir eşik geçildi” ifadelerini kullandı.

“TEMSİLİYETİ GÜÇLENDİRECEK”

Keleş, şu ifadeleri kullandı; ‘’Artık müteahhitler odasının kurulmasının olağan olduğunu ve oda olma yolunda önemli bir adım atıldığını, bakanlıkların, belediyelerin ve ilgili kamu idarelerinin konfederasyonumuzu ve bağlı birliklerimizin/derneklerimizin temsiliyetini güçlendireceğini, konfederasyonumuzun kamu yararı statüsüne geçmesiyle beraber üyelerimiz ve sektörel meslektaşlarımız üzerindeki etkileşimimizin artacağını, en kısa zamanda sektörel disiplini ve yeniden yapılanmayı yakalayacağımızı düşünüyorum. ’ Konfederasyonumuza ‘’kamu yararı statüsü’’ değerini veren başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımıza sunar, genel başkanımız Tahir Tellioğlu ve yönetimine teşekkür ederiz.”

karar