Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muzaffer Bıyık belediye araçlarını ne yaptı?

Geçtiğimiz yıl çöp toplama işi için 11 adet araç satın alan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bu yıl çöp işi için kiralama ihalesine çıkıyor.

Geçtiğimiz yıl çöp toplama

Uğur ENÇ minDarıca Belediyesi 31 Mart seçimlerinden sonra yaşanan araç kiralama ve satın alma tartışmalarında pek çok AKP’li belediye kiralama işine giderken 11 araç satın alarak katılmıştı. Geçtiğimiz yıl Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, satın alınan 11 aracı tanıtmış, çöp toplama işinin belediye araçlarıyla yapılacağını duyurmuştu.

41 ADET ARAÇ KİRALANACAK

Çöp kamyona direksiyonuna geçerek kameralara poz da veren Muzaffer Bıyık araç satın aldıktan sonra 750 bin liraya 3 aylığına çöp toplama işi hizmeti almıştı. Herkesi şaşırtan Muzaffer Bıyık başkanlığındaki Darıca Belediyesi yine araç kiralama ihalesine çıkıyor. Belediye şoförsüz olarak 41 adet araç kiralayacak. Araçlar 3 yıl hizmet verecek.

NEDEN SATIN ALINMIYOR

4 Ocak’ta gerçekleştirilecek ihale ile kiralanacak olan araçlar 16 Ocak’ta çalışmaya başlayacak. Çok da büyük bir ilçe olmayan Darıca’da 11 temizlik aracının satın alındığı duyurulmasına rağmen neden bu iş için ihaleye çıkılıyor? Satın alınan araçlar ne oldu? Meclis çoğunluğu da AKP’de olan belediyede neden ihtiyaç duyulan araçlar satın alınmıyor? Bu sorular cevap bekliyor.