Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muzaffer Bıyık’tan TEİAŞ yetkilerine sert tepki: Bedeli ne olursa olsun umurumda değil

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık TEİAŞ tarafından yapılan çalışma nedeniyle trafiğin olumsuz etkilendiğini belirterek TEİAŞ yetkilerine “Ben her şeyi göze aldım. Bedeli ne olursa olsun umurumda değil” ifadeleriyle tepki gösterdi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer

TEİAŞ tarafından Gebze sınırları içerisinde yer alan, Darıca trafiğini olumsuz etkilemesi nedeniyle sıkça şikayet konusu olduğu iddia edilen çalışma ile ilgili Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık TEİAŞ yetkililerine sert tepki gösterdi.

“BEN HER ŞEYİ GÖZE ALDIM”

Başkan Bıyık, yetkilere yaptığı konuşmada, “4 gündür buradan geçiyorum ve hiçbir çalışma görmüyorum. Yollar kilit, trafik iptal. Bu bizim için büyük bir mağduriyet. Ben talimat verdim, çukurları kapatın dubaları kaldırın dedim. Ben her şeyi göze aldım. Bedeli ne olursa olsun umurumda değil. Gece gündüz esaslı çalışma istiyorum. Standart bir çalışma kabul etmiyorum. Başka yerde yaptığınız keyfi bir çalışmayı kabul etmiyorum. Gevşek bir çalışma modelini yapacaksınız ben buna izin vermiyorum. Nasıl yaparsınız bilmiyorum. Eş zamanlı 7/24 çalışma esaslı uygulama yapın. Buraya bir de tabela koyun, insanlar Darıca Belediyesi yapıyor zannediyor.”