Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ne oldu yeni yol Ali Başkan?

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 2020 yılında yaptığı açıklamada, D-130 Karayolu’ndan Eski Sanayi Sitesi alanına giriş yapılabilmesi için planladıkları projenin onaylandığını bildirdi. Ancak bu yol 2023 mart ayına gelmemize rağmen 3 yıldır yapılmadı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali
SEBO İMZA

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer 2020 yılında bir açıklama yaparak Eski Sanayi Sitesi alanında planladıkları projelerin hayata geçirilmesi için yapılacak yeni terminalin yerinin imar planlarında mezbahanın bulunduğu kavşak olarak belirlenmesi, Eski Sanayi Sitesi alanının en verimli şekilde kullanılmasının önemli olduğunu söylemişti. Yeni bir yolla D -130 Karayolu’ndan Eski Sanayi Sitesi alanına giriş yapılabilmesinin ulaşımı kolaylaştıracağı ifade edilmişti.

“İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN” DEMİŞTİ

Ali Yıldırım Sezer, ”Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından onaylanan yol projesi ile; D-130 Karayolu’nda İzmit istikametinden gelirken, Şehit Üsteğmen İsmail Demircan Üst Geçiti’ni geçtikten sonra, taşınacak olan trafonun bulunduğu yerden Eski Sanayi Sitesi’nin bulunduğu alana giriş yapılacak. Yol projesini hızlı bir şekilde onaylayan Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ve ilçemizin bağlı olduğu Karayolları 1.Bölge’nin Müdürü Sayın Turgay ÇOLAK’a teşekkürü bir borç bilirim. Yeni terminal alanının imar planlarında belirlenmesinden sonra, Eski Sanayi Sitesi’ne ulaşımı kolaylaştıracak yeni yol projesinin de, ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” demişti.

Ancak aradan tam 3 yıl geçmesine rağmen proje yapılmadı. Bu sözler havada kaldı.