Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Necmi Bulut’tan sevinç gösterisi: KOTO iş insanlarının seçtikleriyle yetinecek

KOTO seçimini büyük bir farkla kazanan Necmi Bulut, “Burada sadece dostluklarımızdan aldığımız sonuç var. KOTO’da iş insanlarının, samimiyeti, dostluğu sonuç getirmiştir. Bundan sonra da KOTO sadece iş insanlarının seçtikleriyle yetinecektir” dedi.

KOTO seçimini büyük bir

Özgun imzaSEBO İMZAKocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı seçime sarı listelerle girdi. Yalnızca 13 komitede liste çıkartabilen İbrahim Bıyıklı kendisine ait 3 şirketle, 3 ayrı komiteden meclis üyesi yazılmak için ter döktü. Başkanlık yarışında bir hayli geride kalan Bıyıklı girdiği 3 komiteden de meclis üyesi seçilemedi. 6 bin 349’u şirket, bin 255’i şahıs olmak üzere toplam 7 bin 604 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu seçimde 3 bin 34 oy kullanıldı.

MAVİ LİSTE 3 BİN 34 OY

Yapılan oy sayımında kesin sonuç açıklandı. Mavi Liste 3 bin 34 oy, sarı liste 538 oy, beyaz liste ise 107 oy aldı. Bıyıklı komitelerinden çıkamadığı için aday olamazken Necmi Bulut adaylığını kesinleştirdi. KOTO üyeleri seçim sonucunu büyük bir coşkuyla karşılarken Necmi Bulut üyelere seslendi.

“İŞ İNSANLARININ SEÇTİKLERİYLE YETİNECEK”

Bulut yaptığı konuşmada, “7 bin 604 seçme seçilme hakkı olan KOTO seçimlerinde 3 bin 679 oy kullanılmıştır. Bunun karşılığında mavi grup KOTO-Sen’in grubu 3 bin 34 oy almıştır. Sarı Liste 538, beyaz liste 107 oy aldı. Bu sonuçların neticesinde KOTO’nun önümüzdeki 4 yılı KOTO-Sen’in ekibi olarak 25-0 gerçekleştirilmiştir. Öncelikle bugünü yaşatana şükürler olsun, dostluğunuzdan Allah razı olsun. Burada sadece dostluklarımızdan aldığımız sonuç var. KOTO’da iş insanlarının, samimiyeti, dostluğu sonuç getirmiştir. Bundan sonra da KOTO sadece iş insanlarının seçtikleriyle yetinecektir” dedi.