Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nevzat Doğan’ın çalışanları değiştirilmedi!

Belediyelerin en mahrem birimlerinden olan özel kalem müdürlükleri gelen hemen her başkanla birlikte değişiyor. Ancak İzmit Belediyesi’nde Fatma Kaplan Hürriyet yalnızca kendi müdürünü atadı, AKP’de yöneticilik yapmış personel dahi aynı masada çalışmaya devam ediyor.

Belediyelerin en mahrem birimlerinden

İzmit Belediyesi sözleşmeli memurlardan 26’ının sözleşmesini yenilemedi. Sözleşmesi yenilenmeyen isimlerin 12’si son dakika belediye başkanı Nevzat Doğan’ın “Kendime yakın isimleri ödüllendirdim” diyerek kadro verdiği isimlerdi. Diğer 14 isim ise ihtiyaç fazlası olarak görüldü. Aralarında AKP’li eski Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice’nin yeğeninin de bulunduğu 41 sözleşmeli personelle ise yola devam kararı alındı. Sosyal medya siteleri üzerinde ve iktidar temsilcileri tarafından belediyenin sözleşme yenilememesi, “İşçi kıyımı” olarak öne sürüldü. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in parti gözeterek işçileri işten attığı iddia edildi.

AYNI MASADA…
Bu iddia bugün İzmit Belediye Başkan Yardımcıları Ünal Özmural ve Sibel Solakoğlu tarafından yanıtlandı. Öte yandan CHP’li Fatma Kaplan Hürriyet’in ve özel kalem müdürü Duygu Çetiner’in, neredeyse hiçbir belediyede var olmayan bir uygulamaya imza attıkları öğrenildi. Belediyelerin en mahrem birimlerinden olan özel kalem müdürlükleri gelen hemen her başkanla birlikte değişiyor. Ancak İzmit Belediyesi’nde Fatma Kaplan Hürriyet yalnızca kendi müdürünü atadı, personelle ilgili ise hiçbir değişiklik yapılmadı. AKP’de yöneticilik yapmış personel dahi Nevzat Doğan döneminde çalıştığı masada çalışmaya devam ediyor. Bu durum belediye kulislerinde “Hürriyet particilik yapsa, özel kalemini tamamen değiştirirdi” ifadeleriyle dillendiriliyor.