Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nihat Ergün’ün baba acısı eski dostlarıyla buluşturdu

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün’ün 92 yaşında yaşamını yitiren babası İbrahim Ergün’ün cenazesi son yolculuğuna uğurlandı. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve çok sayıda AK Partili siyasetçi Ergün’ü yalnız bırakmadı.

DEVA Partisi Genel Başkan

Genel Başkanlığı’nı Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kurucusu, Teşkilattan Sorumlu eski Genel Başkan Yardımcısı ve GMYK üyesi Nihat Ergün’ün babası İbrahim Ergün, yaşlılığa bağlı nedenlerle 92 yaşında vefat etti. Ergün’ün cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından Derince Çınarlı Mahallesi Merkez Camiine getirildi.

GENİŞ KATILIM

Burada öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazına DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Cemil Yaman, eski Bakan Osman Pepe, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı ve AK Parti İzmit ilçe eski başkanı Ali Korkmaz, AKP İl eski Başkanı Mahmut Civelek, siyasi partilerin ilçe başkanları, parti yöneticileri ve Ergün ailesinin yakınları katıldı.

IŞIK VE BABACAN TOKALAŞTI

Eski bakan Ergün cami avlusunda taziyeleri kabul ederken DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da Ergün’e ve yakınlarına taziyede bulundu. Cami avlusunda karşılaşan Fikri Işık ve Babacan, bir süre sohbet ederken samimi pozlar verdi. Cenaze namazının ardından kısa bir konuşma yapan Ergün, “Acılı günümüzde bizleri yanlız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Petrol Ofisi’nden emekli olan 4 çocuk babası İbrahim Ergün’ün cenazesi öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Derince Çınarlı Mezarlığında toprağa verildi.