Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nötr İnşaat: Bizim önceliğimiz iş güvenliği!

İzmit Sarıca Villaları projesinde baretsiz, kaba inşaat üzerinde çalışma yapan iki personel iş güvenliği tedbirlerini akıllara getirmişti. Nötr İnşaat’tan konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Bizim önceliğimiz iş güvenliği. O arkadaşlar çalışma esnasında değil, vakit geçirmek için oraya çıkmışlar” denildi.

İzmit Sarıca Villaları projesinde

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yer alan Sarıcalar köyünde Nötr İnşaat tarafından hayata geçirilen Sarıca Villaları projesi iş güvenliği tedbirleri ile gündeme geldi. Sarıca Villaları projesinde baretsiz, kaba inşaat üzerinde çalışma yapan iki personel bugün Bağımsız Kocaeli tarafından görüntülendi. Söz konusu görüntüler sonrasında Nötr İnşaat firmasının sahibi Ceyhun Mertaslan tarafından konuyla ilgili bir açıklama yapıldı. Hayata geçirdikleri projede iş güvenliğine önem verdiklerini ifade eden Mertaslan, “Bizim önceliğimiz iş güvenliği. O arkadaşlar çalışma esnasında değil, vakit geçirmek için oraya çıkmışlar” dedi.

ASLA TAVİZ VERMEYİZ

Ceyhun Mertaslan yaşanan olumsuzluğu şu ifadelerle anlattı: “Bizim projelerimizde şantiyemizi oluşturduğumuzda ilk işimiz iş güvenliği tedbirlerini almak olur. Yasal bütün gereklilikleri yerine getirerek iş güvenliği firmaları ve uzmanları ile anlaşmalarımızı yaparız. Fotoğrafta görünen 2 arkadaş şantiyede bekçi olarak görev yapıyor. Şantiyede kalıyorlar. Sokağa çıkma yasakları sırasında vakit geçirmek için binanın üstüne çıkmışlar. Bir iki ufak iş yapmışlar. Bizim o gün inşaatta resmi bir çalışmamız yoktu. Arkadaşlarımız eksik davranmışlar ve bizden habersiz inşaata baretsiz çıkmışlar. Biz gerekli uyarıları yaptık. İş güvenliği Nört İnşaat için en öncelikli konudur. Bu konuda asla taviz vermeyiz.”

Sarıca Villaları nerede?

Sarıca Villaları Sarıcalar köyü girişinde yer alıyor. Kocaeli Üniversitesi anayolu olan Prof. Baki Komsuoğlu Bulvarı’nın heemen yanında bulunan proje kent merkezine 3 kilometre mesafede olmasıyla dikkat çekiyor. 10 bağımsız lüks villadan oluşan proje bölgenin en değerli yatırımlarından biri. Projeyle ilgili detaylı bilgi için: http://www.notrinsaat.com