Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

O firma Kocaeli’de biyosidal ürün üretecek!

Kartepe’de faaliyetlerini sürdürmekte olan Meriç Endüstriyel Bakım Koruma ve Temizlik Kimyasalları Şirketi deterjan, temizlik malzemeleri, biyosidal ürünler ve haşere kontrol ürünleri üretmek için ÇED süreci başlattı. Firmanın başlattığı ÇED sürecinde bir sorun görülmezse Kartepe’ye 376 bin liralık yatırım yapılacak.

Kartepe’de faaliyetlerini sürdürmekte olan Meriç Endüstriyel Bakım Koruma ve Temizlik

Kocaeli’nin Kartepe ilçesindeki Köseköy Mahallesi Bahadır Sokak’ta faaliyetlerini sürdüren Meriç Endüstriyel Şirketi deterjan, temizlik malzemeleri, biyosidal ürünler ve haşere kontrol ürünleri üretimi için Çevresel Etki Denetim (ÇED) süreci başlattı. ÇED sürecinde herhangi bir sorun görülmemesi durumunda Kartepe’ye 376 bin 75 liralık yatırım yapılacak.

YILDA 844 BİN TON ÜRETİM YAPACAK

Kartepe’de yapılmak istenen tesise onay verilmesi durumunda biyosidal ürünler ve haşere kontrol ürünleri üretecek. Tesisin yapılması durumunda yılda 844 bin 80 tonluk üretim yapılacak.  Kartepe’nin Köseköy Mahallesi’nde bulunan firmanın projesine onay verilirse 6 kişi olan personel sayısı korunacak. Günde 8 saat, yılda 300 gün boyunca hizmet veren tesisin çalışma saatlerinde ise değişim yaşanmayacak.

BİYOSİDAL ÜRÜN NEDİR?

İnsan veya hayvan hijyeni için doğrudan ciltte ya da insan veya hayvanların çevresinde; zararlı organizmaların (pire gibi omurgasızlar, kuş gibi omurgalılar, balıklar ve kemirgenler) kovma ya da çekme suretiyle kontrolü için kullanılan ürünlerdir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde ağa takılan nesli tehdit altındaki mersin balığı,
Sıradaki Haber İzmit Körfezi’nde nesli tehdit altındaki balık ağlara takıldı!