Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

O görüntüler 4 yıl öncesine ait, EYT’den emekli olup çalışmaya devam etmiş

Kartepe’de kurulu Tezcan Galvaniz fabrikasının sahibinin, personele yönelik hareketleri infial yaratırken, görüntülerin 4 yıl öncesine ait olduğu ortaya çıktı. Patronunun yüzüne kağıtları fırlattığı personelin EYT’den emekli olup, çalışmaya devam ettiği öğrenildi.

Kartepe’de kurulu Tezcan Galvaniz

Kartepe’de kurulu Tezcan Galvaniz fabrikasında yaşanan olayın görüntülerinin ortaya çıkması infial yarattı. Tezcan Galvaniz’in sahibi Sadettin Tezcan işle ilgili bir konu nedeniyle çağırdığı bir personele hakaretler savurdu. Personelin eline vuran Tezcan, kağıtları önce yere ardından işçinin suratına attı. O anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

GÖRÜNTÜLER 4 YIL ÖNCESİNE AİT

İnfial yaratan görüntülerin 4 yıl öncesine ait olduğu belirlendi. Patronu tarafından azarlanan, suratına kağıtların atıldığı personelin ise EYT’den emekli olduktan sonra aynı fabrikada çalışmaya devam ettiği öğrenildi. Özçelik-İş Sendikası’nın fabrikada yaşanan olayla ilgili olarak açıklama yapacağı öğrenildi. Yaşanan olayla ilgili olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın müfettiş görevlendirdiği, çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: En Kocaeli