Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

O ilçede para yoksa hizmet de yok!

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde ikamet eden bir vatandaş, evinden çıkan hafriyatın alınması için belediyeyi aradığını ancak belediyenin bu hizmet karşılığında para istediğini söyledi. Para vermeyi kabul etmeyen vatandaşa ise “Çöpünüzü almayız” denildi.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde ikamet

SEBO min 9Darıca’da evinin tadilatı nedeniyle moloz çuvallarını çöp alanında biriktiren bir vatandaş, iddiaya göre belediyeye ulaştı. Belediyeden molozları alma karşılığında para istendi. Darıca‘da ikamet eden Veysel adlı vatandaş, şunları söyledi: “Pandemi döneminde evimde tadilat yaptım. Tadilat nedeniyle 20 çuval moloz çıktı. Molozlar komşumun arsasına koymak zorunda kaldım. Defalarca Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünü aradım ama bir türlü ulaşmak mümkün olmadı. Darıca Belediyesi’nin web sitesinden yazdım, yanıt yok. Kocaeli Belediyesi’ne şikayette bulundum 1 gün sonra ulaşım gerçekleşti.

ÇUVAL SAYISI 35’E ÇIKTI

6 ay mücadeleden sonra ve 1 memur arkadaş geldi. Çuval başı benden para teklif etti. Ben de neden para vereceğimi sordum. Ben emlak vergisi ve çevre temizlik vergisi ödeyen bir vatandaş olarak teklifi geri çevirdim ve molozlarımı  almadılar. Şu an moloz sayısı 35 ‘e çıktı. Herkes benim çuvallarımın yanına koymuşlar . Bu konuyla ilgili yardımınızı talep ediyorum.” Sebahattin AYDIN

darica